Albert Oprea și Maria Chițu, deși intrați în etape diferite ale concursului, o scurtă vreme, au făcut front comun în fața celeilalte tabere albastre. Într-un moment s-a zvonit că aceștia ar fi și în tatonări. Tensiunile dintre băieți, totuși, i-au făcut să o ia în direcții diferite. Așa au apărut reproșurile, dar voalat din partea blondinei și direct din partea lui Bogdan Urucu, care a părăsit concursul din Dominicană în urmă cu câteva ediții.

Albert Oprea a fost criticat de un coechipier după ce s-a întors împotriva Mariei Chițu la Survivor

Tensiuni în creștere la „Survivor”, după scandalul izbucnit între fete și băieți. Surpriza a fost că Albert s-a întors împotriva Mariei Chițu, cea care l-a susținut pe Războinic atunci când purta un război direct cu Starlin și Sorin. Până acum, blondina a motivat că lui Albert i se face o nedreptate, așa că și-a menținut punctul de vedere. De o bună perioadă de vreme, atitudinile celor doi s-au schimbat. Gestul lui Albert de a o atinge pe față în timp ce dormea a făcut-o pe Războinică să se distanțeze de el.

În plus, și foștii colegi îi transmit săgeți. De pildă, Bogdan Urucu spune că nu este exclus ca Albert să fi făcut parte dintr-o strategie, dat fiind că era favoritul publicului. Fostul membru al echipei albastre a amintit cât de mult a fost susținut tânărul de Maria, încă de la intrarea ei în concurs, și a blamat comportamentul lui Albert. Mai mult, i-a dat dreptate lui Sorin în disputa pe care a purtat-o cu acesta.

„Sorin spunea niște chestii acolo și nimeni nu-l credea”

„Nu îmi plac discuțiile care sunt acum în echipa Războinicilor și mă refer la faptul că Maria l-a susținut foarte mult pe Albert când era într-o stare nasoală și acum s-a întors împotriva ei ceea ce denotă foarte multe despre caracterul oamenilor că să nu dau nume. Și cu ocazia asta, poate va faceți așa filmul înapoi când Sorin spunea niște chestii acolo și nimeni nu-l credea.

Ideea nu este cine a greșit și de ce a greșit, cine pe cine a jignit. Este normal să se întâmple și lucrurile astea, sunt perfect normale, ideea este că până la urmă sunt o echipa și trebuie să se susțină. Iar faptul că băieții au ales să joace cu fetele să iasă ele și să rămână ei mai mult in competiției, urmează să vedem”, a declarat Bogdan Urucu la Kanal D.

Citeste si:
De ce s-a înscris Sebastian Chitoșcă la Survivor. A plecat în...
De ce s-a înscris Sebastian...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.