Primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România nu a fost cu noroc pentru Albert Oprea, care s-a accidentat serios pe traseu. Războinicul este afectat de ce i se întâmplă în aceste momente și se gândește cu emoții la parcursul său spre marea finală.

Survivor România: Albert Oprea s-a accidentat grav

Un nou joc de imunitate urmează să se desfășoare în seara de vineri, 4 iunie. În cadrul acestuia, favoritul publicului de la Războinici are parte de cele mai grele clipe de când se află în Republica Dominicană. Medicul a intervenit de urgență, iar Marius Crăciun i-a fost alături în fiecare momente.

„Am călcat strâmb rău de tot...”, a strigat Albert Oprea, vizibil speriat și dezamăgit că s-a rănit tocmai în acest punct al competiției.

Paralel cu această întâmplare nefericită, se pare că tensiunile dintre Războinici și Faimoși se întețesc. De altfel, și în echipe reproșurile se conturează. Sebastian și Zanni au cel mai mult de suferit, iar cel care urmărește îndeaproape destrămarea prieteniei lor este Ștefan.

„Starea lui Sebi s-a schimbat de la unificare. Ma asteptam la asta pentru ca Zanni asa cum a spus-o si el, s-a apropiat putin mai mult de Adelina. In momentul de fata, ceea ce transmite Adelina, il gadila la timpane pe Zanni. Au inceput sa iasa firele, cateun fir, cateun fir...”, este de părere Ștefan.

Retail jobs

Consiliu cu scandal

Consiliul de nominalizare din seara de vineri va aduce în prim plan un scandal monstru între Faimoși și Războinici. Protagoniștii sunt Adelina și Zanni. Se pare că interpretul s-a întors împotriva celei ce se credea a fi amica sa.

„Pentru că ești de câteva zile aici, nu ai cum să pornești un show. E game over cu tine...”, i-a spus Zanni Adelinei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.