Conflictul din Republica Dominicană s-a răsfrâns asupra familiilor concurenților, care au acces la rețelele sociale și mai ales la părerile telespectatorilor. Cea mai afectată de cele petrecute recent în „Survivor” este mama lui Ștefan, după ce Faimosul a fost implicat într-un scandal cu Zanni și Sebastian. Deși peste întâmplare s-a pus praful, aceasta aruncă încă săgeți pe conturile de socializare, iar cel asupra căruia le îndreaptă este protejatul lui Alex Velea.

Alina Ciuculescu, fostă floretistă, prima spadasină a României, nu s-a calmat după incidentul din „Survivor”, dintr-o ediție anterioară, când Zanni, Sebastian și Ștefan aproape că s-au luat la bătaie. În descrierea unui filmuleț postat în spațiul virtual, aceasta l-a numit „psihopat” pe Zanni. Ulterior, a scris și câteva rânduri, pentru a-și explica ieșirea.

„Sunt o persoană competitiva pe toate planurile și fiind implicata direct m-a prins ‘febra’ emisiunii Survivor. Fără să stau prea mult pe gânduri mi-am zis să ‘bag bățul prin gard’, m-am amuzat copios la toate comentariile pro/contra crezând că totul are o limita a bunului simt, dar m-am înșelat amarnic. Trăim într-o societate în care valorile reale (indiferent de ocupația pe care și-au ales-o) nu mai sunt apreciate, iar oamenii te judecă în fel și chip. Până aici totul e asumat, dar când vezi că mulți sunt mult prea pătimași în acest joc și o iau prea în serios este o problemă”, a notat fosta sportivă.

Femeia este de părere că show-ul de la Kanal D a devenit derizoriu

În continuare, a precizat că nu va permite nimănui să îi judece sau jignească familia, menționând că și-a crescut fiul așa cum a știut mai bine. În final, s-a arătat dezamăgită de turnura luată de show-ul de supraviețuire de la Kanal D.

„Nu am să permit nimănui să-mi judece familia și să mă jignească. Tot ce am realizat până acum a fost pe forțe proprii, fără ajutorul nimănui și mi-am dorit să fiu un exemplu de femeie puternică. Copilul mi l-am crescut așa cum m-am priceput mai bine, mi-am dorit să fie o persoană puternică, să aibă caracter și sa lupte pentru ce este important”, a mai scris femeia.

„În viziunea mea SURVIVOR era o competiție în care concurenții își testează aptitudinile sportive, psihologice și umane. Din păcate, m-am înșelat și lucrurile au luat o turnură greșită, iar mie nu-mi face nici onoare să mă bag acolo unde ‘nu-mi fierbe oala’. Noi, foștii sportivi, am crecut cu o anumită mentalitate, asta ne-a ajutat să avem performanțe, apropo: aici intră inclusiv aroganța. În fine, ca s-o scurtez, că deja m-am întins prea mult, am scris aceste rânduri nu ca să mă scuz, ci ca voi susținătorii concurenților sa înțelegeți (dacă vreți sa înțelegeți) cum stau lucrurile”, a încheiat ea.

Citeste si:
Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România: „Aptitudini și...
Cine sunt cei 12 Faimoși de...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.