Veste mare pentru fanii emisiunii Survivor România! Ana Porgras se află și ea pe lista foștilor concurenți ai competiției care vor merge să îi susțină pentru ultimii patru rămași, printre care se află și Zanni. Faimosul își dorește din tot sufletul ca ea să fie alături de el și speră ca nu o va dezamăgi și se va întoarce acasă cu trofeul emisiunii, dar și cu suma de bani pe care o va folosi pentru a-și lua propria casă.

Fosta gimnastă alături de mulți alți Faimoși și Războinici se află acum în avion, către Republica Dominicană. Vedeta este nerăbdătoare să îl revadă pe Zannidache, deși și-ar fi dorit să fie acolo în calitate de concurentă, ci nu de susținătoare. Ea a făcut o serie de declarații, chiar înainte de a pleca. I-a transmis un mesaj emoționant prietenului ei pe care îl va revedea curând și pe care îl va susține cu toate puterile sale.

Ana Porgras, despre marea revedere cu Zanni

Vestea că foștii concurenți ai acestui sezon vor fi alături de cei rămași la Survivor România a fost o mare bucurie pentru fanii acestei emisiuni. Mulți au fost curioși dacă și Ana Porgras a acceptat provocarea, iar frumoasa vedetă nu a putut rata ocazia de a-l susține pe Zanni, când are cea mai mare nevoie de prezența sa acolo. Rămâne de văzut dacă el va fi marele câștigător, cert este că Ana își dorește enorm ca acest lucru să se întâmple.

„Și eu mi-aș fi dorit să fiu acolo, în calitate de concurentă. Însă voi fi extrem de fericită să te revăd și să te pot susține live! Pentru că meriți, Zannidache”, a transmis Ana Porgras pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.