Zanni se află în competiția Survivor România, încă de la început. Au trecut mai bine de șase luni în care tânărul s-a luptat cu toate provocările din Republica Dominicană. Prietenul lui Alex Velea a reușit să emoționeze făcând o serie de declarații despre parcursul lui în competiție. Faimosul a simțit nevoia să își deschidă sufletul în fața celor de acasă și a mărturisit că vrea să arate faptul că nu este doar un om care a crescut unde a crescut.

Semifinala Survivor România nu a fost una prea ușoară nici pentru Zanni, care a pierdurt jocul pentru imunitate și care a avut mai tare ca niciodată nevoie de susținerea celor de acasă. Nici de data aceasta, ei nu l-au dezamăgit și i-au acordat toată încrederea lor. Înainte de a se afla cine este cel care va părăsi emisiunea, el a făcut câteva declarații emoționante despre cât de multe lucruri a reușit să învețe în tot acest timp.

Zanni, declarații emoționante despre experiența Survivor

„ Am aflat despre mine câtă de toleranță pot să am, cât de mult pot să mă adaptez la mediu, la oameni, cât de mult pot să îi simt și să îi intelge pe cei din jur, ce conexiuni pot să creez și cât de mult pot să îmi doresc să lupt cu cei care fac giumbușlucuri. Am aflat că sunt alergic la vrajeală și la texte din basme.Unii ar putea să creadă că sunt prea aspru, dar eu știu ce simt și prin ce am trecut pe aici. Am aflat că prefer să trec la fapte decât să vobresc, prefer să arăt oamenilor prin ceea ce fac, nu prin ce dau din gură. Când am intrat în emisiune știam că nu vreau să am de-a face cu oameni pe care i-am văzut din primele zile.", a povestit Zanni la Survivor.

Zanni și-a început mărturisirea prin a spune faptul că a învățat să fie mult mai tolerant cu cei din jurul lui și că se poate adapta în orice mediu. Fiind foarte sincer de la început, el nu i-a putut suporta pe cei care au încercat să mintă în diferite situații. Mulți au crezut despre Faimos că este mult prea aspru din pricina modului în care a reacționat, dar nimeni nu știe prin cât de multe a trecut el timp de șase luni, în Republica Dominicană.

„Toți se credeau prea vedete, eu sunt sictirit de astea și îi dau la o parte. Mulți au jucat-o psihologic, de multe ori am fost judecat pentru cum arăt și a durat să le pot arătă oamenilor că sunt prietenos. Am aflat că pot să mă controlez și să nu mai răbufnesc urat, asta mai mult de dragul celor care ne privesc, pentru că trebuie să ia un exemplu de la noi. Vreau să arat că nu sunt doar un om care a crescut unde a crescut. Toate cuvintele spuse din basme sunt doar vrăjeli și pălăvrăgeli. Mulți sunt aici pentru că au dat din gură, nu pentru fapte. Am aflat despre mine că pot să mă exprim și pot să fiu aspru la judecată cu cei care sunt așa cum sunt, dar pot să o fac fără să fiu vulgar, fără să înjur. Mă bucur că sunt aici, pentru că asta înseamnă că oamenii m-au simțit, s-a și văzut prin relațiile cu oamenii de aici cine sunt”, a mai spus Zanni.

Citeste si:
Aluziva, plângere penală împotriva lui Zanni. De ce l-a acuzat și...
Aluziva, plângere penală...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.