Știm cu toții că schimbarea de temperatură ne poate pune piedici atunci când vine vorba de rutina de beauty. Fie că iubești sezonul rece sau îți aduci aminte cu dor de zilele în care te distrai în razele soarelui, venim în ajutorul tău cu o serie de recomandări care să îți ducă rutina de beauty la un alt nivel în această iarnă.

Îngrijire completă pentru un ten de milioane

Alături de gama Artistry Skin Nutrition™ de la Amway, poți spune adio tenului deshidratat și lipsit de strălucire. Acționând ca suplimente pentru piele, această linie de îngrijire a pielii nu doar că este curată, trasabila și vegană, dar reușește să abordeze în același timp cele 5 cerințe nutriționale cheie ale pielii pentru a purifica, echilibra, reconstrui, hidrata și proteja pielea.

Produsele Artistry™ vizează toate tipurile de ten și probleme de piele, fiind create cu tehnologie de ultimă oră pentru a oferi soluții specifice pentru nevoile unice ale fiecărei persoane, astfel oferind o experiență profund personalizată.

Descoperă gama Artistry Skin Nutrition™ pe site-ul www.amway.ro și alege-ți favoritele!

Dă frâu liber imaginației alături de FOREO

Brandul suedez de tehnologie de frumusețe FOREO caută inovația la orice pas, motiv pentru care a lansat Imagination, o bază de mască care combină avantajele tehnologiei cu cele ale naturii. Aceasta conține un complex de infuzie triplă care acționează ca un amplificator de absorbție ce se combină impecabil cu ingredientele din bucătăria ta, iar tu te vei putea bucura de potențialul ingredientelor organice la maximum.

Răsfață-te din confortul casei tale și fă cele mai inedite combinații pentru a-ți personaliza masca de față și a le adapta la nevoile tenului tău. Natura ne oferă cele mai bune ingrediente crude, nutritive, care au potențialul de a face minuni, iar acum ai șansă să le fructifici alături de Imagination.

Descoperă masca de față hidratantă exclusiv pe www.notino.ro

Citeste si:
Cum să îți îmbunătățești confortul din locuință pe timp de iarnă
Cum să îți îmbunătățești...

Pășește într-o lume plină de senzualitate alături de Bombshell Oud by Victoria's Secret

Fă cunoștință cu sora misterioasă a clasicului Bombshell by Victoria's Secret, ce te va introduce într-o lume în care senzualitatea și eleganța nu se exclud reciproc. Marchează-ți momentele speciale cu această aromă incitantă, și prețuiește-le o viață întreagă. Aroma șofranului roz îi conferă o notă de vitalitate, pe când mirosul îmbietor de bujor reprezintă nucleul ce definește Colecțiile Bombshell. La final, misticul își face simțită prezența prin ingredientul vedetă, oudul, a cărui magnetism este dat prin intensitatea și căldură pe care o emană.

Descoperă noutățile în materie de beauty în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City sau pe site-ul www.victoriassecretbeauty.ro

Citeste si:
5 inamici ai sănătății tale, în acest sezon: cum să te ferești de ei
5 inamici ai sănătății tale,...

Răsfață-ți părul cu seturile Holiday de la Maria Nila

Anul acesta, Maria Nila a adunat produsele ideale fiecărui tip de par într-un singur set. Inspirate din viața sălbatică a planetei și a animalelor noastre, brandul suedez a colaborat cu artista Cajsa Wessberg pentru a crea cutii unice ce surprind o lume fantezistă. Fiecare set conține un șampon 350 ml și un balsam 300 ml pentru diferite tipuri de par, alături de care li se adaugă Maria Nila Cream Heat Spray 75 ml pentru a oferi protecție părului. De asemenea, cutiile sunt realizate din carton reciclat, și au fost concepute pentru a putea fi reutilizate ca și loc de depozitare.

Produsele Maria Nila se găsesc în exlusivitate în magazinele Xpert Beauty și online pe www.xpertbeauty.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.