Auto 12 Iulie 2023 17:02 de Alexandra Chivu
Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Arkana facelift. Cu această ocazie, SUV-ul coupe se aliniază la cel mai nou limbaj de design și primește o versiune de top Esprit Alpine.

Spre finalul anului 2020, Renault a adus SUV-ul coupe Arkana în Europa. De atunci au fost comercializate 163.000 de unități și este un model cu care Renault intenționează să recucerească segmentul C.

Tocmai de aceea, constructorul din Hexagon i-a pregătit un facelift și a aliniat acest model la cel mai nou limbaj de design al mărcii.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2023 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.