Auto 30 Martie 2021 17:00

Germanii de la Mercedes-Benz au introdus în configurator versiunea de bază a proaspătului lansat Clasa C. Supriza este că berlina vine cu un ecran tactil mai mic și lasă loc pentru amplasarea unor butoane fizice pentru comenzile sistemului de climatizare.

Noua generație W206 a modelului Clasa C de la Mercedes-Benz oferă un ecran tactil de 11.9 inch care joacă rolul de intermediar între șofer și toate comenzile mașinii, după stilul celui de la Tesla. Dar unele prototipuri ale modelului aflat în faza de testare prezentau un ecran clasic pentru sistemul multimedia, ceea ce a dat speranțe puriștilor că noul model Mercedes-Benz va putea fi comandat și cu o organizare clasică a comenzilor.

Odată cu introducerea lui W206 în configurator, versiunea de bază C180 prezintă un interior simplificat. Standard este ecranul central de 9.5 inch în locul celui de 11.5 inch. Astfel, sistemul de ventilație și climatizare vine cu butoane fizice pentru că nu a mai rămas loc pe ecran pentru ele. Citește continuarea și vezi mai multe imagini pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Martie 2021 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.