Auto2 Octombrie 201816:59de Clara Vacaru

Lectura de 2 minute

Toate inovatiile dezvoltate in cadrul companiei Mercedes-Benz au scopul de a crea o mobilitate extraordinara, fara accidente si fara emisii. Noua gama Mercedes Clasa C se afla si ea intr-un progres continuu, respectand, astfel, aceasta politica de business in centrul careia se afla dinamica. Iar cele mai spectaculoase si cele mai recente inovatii ale gamei Mercedes Clasa C demonstreaza acest lucru cu prisosinta.

1. Design-ul sportiv - caracterizeaza intregul aspect al noului Mercedes Clasa C. Astfel, partea frontala ne duce cu gandul la dinamica si modernism, barele de protectie cu un aspect nou sunt realizate din crom superior care le face sa straluceasca, iar noile faruri de tip Multibeam LED sunt pur si simplu fascinante. In acelasi timp, noile lumini din spate au un aspect delicat care accentueaza latimea autovehiculului.

2. Cockpit-ul digital - al masinii este unul dintre elementele-cheie pe care nu trebuie sa le omiti atunci cand faci o vizita la un dealer Mercedes in cautarea noului Clasa C. Operarea noului Mercedes C class se face atat de intuitiv ca si cum ar fi vorba de un smartphone. Panoul de instrumente digital permite o vizualizare complet noua a datelor de deplasare, in timp ce trei stiluri animate iti stau la dispozitie pentru o experinta personala de condus unica.

3. Sistemul ultramodern Intelligent Drive - ajuta in mod real soferul sa conduca atent, rapid si precis, oferindu-i asistenta la accelerare, franare si manevrare. Mai exact, acesta are capacitatea de a relua demararea in ambuteiaje, de a amplifica forta de franare raportata la situatie in cazul detectarii unui pericol de coliziune si de a pastra distanta unui Mercedes Clasa C fata de celelalte autovehicule de pe autostrada, pana la o viteza de 210 km/h.

4. Sistemul optional de actionare confort Energizing - are menirea de a ameliora starea de bine a pasagerilor unui Mercedes-Benz C class. Printr-o singura apasare a unui buton, luminile, sunetele si mirosurile se pot combina intr-un mod deosebit creand o ambianta perfecta pentru relaxare in mijlocul pasagerilor. Incearca doar sa-ti imaginezi un habitaclu cu cele mai frumoase culori, iluminarea ambientala inclusa a unui Clasa C are aproximativ 64 de culori.

Citeste si:
Red Bull anticipeaza un sezon "de poveste" in 2020
Red Bull anticipeaza un sezon...

5. Trenul de rulare Dynamic Body Control - are trei setari si ii permite conducatorului auto sa aleaga intre agilitate maxima sau confort de amortizare superior. Nivelul coborat al trenului de rulare si directia parametrica sport asigura soferului cele mai bune premise pentru un stil de conducere deosebit de dinamic. In acelasi timp, trenul de rulare Dynamic Body Control se poate adapta rutei si sistemului personal de sofat.

6. Display-ul complet digital - al instrumentelor de bord este disponibil in trei stiluri de afisare, respectiv Clasic, Progresiv si Sport. Acesta ii permite celui aflat la volan sa decida ce informatii sunt importante pentru el, dar si cum doreste sa fie afisate. Astfel, dispay-ul de 31,2 cm furnizeaza imagini de o claritate exceptionala, iar cel media de inalta rezolutie cu diagonala de 26,04 cm confera un aspect de calitate superioara interiorului unui Mercedes Clasa C.

Pentru producatorul Mercedes-Benz, dinamica este o adevarata atitudine si presupune un efort continuu de a demonstra permanent forta de inovare, care poate fi cu usurinta remarcata si in cazul Clasei C, disponibila prin dealerii Mercedes-Benz autorizati.

Citeste si:
Telefoane Samsung pe care ti le permiti
Telefoane Samsung pe care ti...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.