Auto 25 Iulie 2023 17:08 de Alexandra Chivu
Constructorul asiatic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Sorento facelift. SUV-ul a debutat cu un design revizuit și un interior nou.

A patra generație Kia Sorento a debutat în urmă cu circa 3 ani. Chiar și așa, constructorul asiatic de automobile a decis că acum este momentul pentru un facelift, cel puțin pe piața locală din Coreea de Sud. Desigur, versiunile pentru celelalte piețe vor fi prezentat în viitorul apropiat.

Înainte de toate, Kia Sorento facelift propune un design exterior revizuit, în ton cu cele mai recente modele, cum ar fi EV9 sau Picanto facelift. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2023 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.