Auto 23 Martie 2016 12:06
Indexul de trafic realizat de TomTom pozitioneaza capitala Romaniei in top 10 cele mai aglomerate orase din lume.

Indexul de trafic realizat de cei de la TomTom masoara aglomerarea in trafic pentru 295 de orase din toata lumea. Conform acestora Bucuresti se afla in top 10 si se pozitioneaza pe locul 6, dupa Moscova, Rusia si inainte de Salvador, Brazilia. Raportul acestora arata ca timpul petrecut in trafic este cu 43% mai mare in Bucuresti, fata de alte orase din lume.

Un alt lucru ingrijorator este reprezentat de faptul ca in Bucuresti aglomerarea este in crestere continua, pe cand in Istanbul, Rio si Moscova este in scadere, chiar daca acestia ne depasesc in momentul de fata la indicele de timp petrecut in trafic.

Acestia mai pun gratuit la dispozitia autoritatilor datele colectate pentru a le putea folosi in vederea imbunatirii circulatiei. Baza lor de date cuprinde aproximati 14 trilioane de masuratori, in peste 50 de tari, conform tomtom.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.