Auto 4 Februarie 2016 15:36
Actorul american Matt LeBlanc, celebru pentru rolul Joey din sitcomul " Friends", va prezenta versiunea relansata a "Top Gear", care il va avea ca prezentator principal pe Chris Evans.

Matt LeBlanc va fi noul coprezentator al "Top Gear", potrivit unui anunt facut de British Broadcasting Corporation (BBC). Actorul, care a jucat si in serialul BBC "Episodes", a aparut ca invitat in show-ul "Top Gear", pe vremea cand acesta era prezentat de Jeremy Clarkson. Matt LeBlanc a spus ca este un fan urias al emisiunii "Top Gear", fapt pentru care este onorat si incantat sa fie parte "a noului capitol al acestui show iconic". LeBlanc va fi primul prezentator care nu este de origine britanica din istoria de 39 de ani a celebrului show "Top Gear".

British Broadcasting Corporation pregateste o versiune relansata a "Top Gear", care il va avea ca prezentator principal pe Chris Evans, in luna mai a acestui an, dupa ce corporatia britanica de media a renuntat la Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului, dupa o ancheta interna, potrivit MEDIAFAX.

Prima editie din noul format "Top Gear" - 5 mai

Versiune relansata a "Top Gear" va fi difuzata in premiera, in Marea Britanie, la BBC 2, pe 5 mai 2016. Aducerea lui Matt LeBlanc in echipa de prezentatori a emisiunii "Top Gear" are scopul de a creste interesul pentru aceasta productie mai ales in Statele Unite, unde serialul va fi difuzat pe BBC America, dupa cum a declarat o sursa pentru theguardian.com.

Matt LeBlanc, in varsta de 48 de ani, a jucat timp de 10 ani in serialul "Prietenii tai", castigand sase nominalizari la premiile Emmy si Globul de Aur pentru rolul sau. Totodata, LeBlanc a jucat in serialul de televiziune "Joey", in care personajul sau din "Friends" a facut tranzitia de la New York la Hollywood. In 2012 a castigat premiul Globul de Aur la categoria cel mai bun actor intr-un serial TV, pentru rolul din sitcomul "Episoade/ Episodes".

Jeremy Clarkson, propriul show pentru Amazon

Pe de alta parte, Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului "Top Gear", care si-a incetat in 2015 colaborarea cu BBC, dupa o disputa violenta cu producatorul Oisin Tymon, urmeaza sa realizeze un nou show pentru grupul Amazon. In luna iulie 2015, Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, fostii prezentatori ai emisiunii "Top Gear", au facut public faptul ca pregatesc un nou show automobilistic, care va fi difuzat, incepand din 2016, pe platforma online Amazon Prime, detinuta de grupul Amazon. Bugetul noului show pregatit pentru Amazon de fosta echipa a "Top Gear" este de aproximativ 230 de milioane de euro, pentru 36 de episoade.
Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.