Si-a indeplinit peste noapte visul de a fi vazut la televizor. A intrat pe teren in meciul Petrolul-Steaua si l-a facut knock out pe jucatorul George Galamaz. Totusi, este deranjat ca, desi si-a pus adversarul la pamant, in urma altercatiei a fost si el agresat.

Deoarece subiectul este foarte mediatizat si exista multe opinii diferite pe seama complicitatii intre clubul Petrolul, firma de paza si acest fan, pe numele sau Dragos Stefan Enache, 9AM considera ca a venit timpul sa faca lumina in acest caz controversat, astfel ca ne-am deplasat pana la sectia unde Dragos Stefan Enache se afla deocamdata in arest pentru a-i lua un interviu. Iata deci, ce afirma acesta in noul numar al rubricii “Zeflemeaua saptamanii”.

  • 9AM: Buna ziua, domnule Enache si bine v-am gasit! Am auzit ca ati petrecut noaptea la racoare. Cum vi s-a parut reactia fortelor de ordine la adresa actului dumneavoastra de „bravura”?

Dragos Stefan Enache: Buna ziua! In primul rand, permiteti-mi sa va spun ca sunt suparat pe voi, presa. A trebuit sa astept multi ani pana a promovat Petrolul in A si sa-l bat pe unul care joaca la Steaua ca sa ajung si eu la televizor. Ala de la Breaza pe care l-am batut anul trecut nu era bun?! Liuba il chema, parca. Sa vedeti ce i-am dat-o lui ala atunci. Bataia aia merita sa fie transmisa la televizor. La fraierul asta ce i-am dat-o acuma, nici nu s-a intors sa se uite macar.

  • 9AM: Si totusi... nu regretati fapta comisa ieri seara? Se pare ca victima si-a pierdut, in urma loviturii, auzul in urechea dreapta.

Dragos Stefan Enache:
Auzul?! Nu ii era oricum de nici un folos. Nu m-a auzit pe mine cand am venit (rade). De ce sa regret fapta. Nu sunt eu cel vinovat. O sa vedeti in instanta.

  • 9AM: Totusi, imaginile v-au surpins lovindu-va victima cu premeditare? Nu cred ca veti putea iesi nevinovat in urma acestui incident.

Dragos Stefan Enache:
Ei bine, eu am alta parere. Traim in Romania. Se poate orice. Pana la urma, cu ce sunt eu vinovat? Cei de la liga mi-au ridicat suspendarea. Doar anul trecut l-am snopit in bataie pe ala de la Tricolorul Breaza, de care v-am zis mai devreme. Cum sa ma lase, dom’le pe stadion? Inca o chestie, in analizele pe care mi le-au efectuat medici, reiese ca eram pe droguri. Eu sunt de vina ca nu au intervenit stewarzii? Fortele de ordine? Pentru ce sunt ei platiti, nu ca sa va apere de oameni ca si mine, cand scap de sub control? Politia pentru ce e platita? Imi cumpar droguri cand vreau eu, chiar si de la ei. Aici, in zona Ploiestiului, suntem cu totii o mica familie, de la garda, pana la antrenor si jucatori. Ma stiau de ce sunt in stare. De ce nu a sarit nimeni pe mine sa ma imobilizeze?!
Citeste si:
Fost consilier local bătut de ultrașii Stelei într-un magazin
Fost consilier local bătut de...

  • 9AM: Domnule...

Dragos Stefan Enache:
Lasati-ma sa termin ce am de spus... am trecut la pas pe langa ei salutandu-i. Cu unul am dat si mana. Cu ce-s eu de vina ca eram drogat si nu stiam ce fac?! Am mers sa apar Petrolul. Ne conduceau cu unu zero si le-a dat si penalti. Voi nu ati fi facut la fel de erati in locul meu?! Nimeni nu m-a oprit. Doar spurcatul ala de sarb, cum de si-a permis, nici acuma nu inteleg? Sa vina el la mine in tara si ma opreasca pe mine cand vreau sa fac ceva?! Si, desigur, cand eram la pamant a venit si soarecul ala de portar. Sa dea cu piciorul in mine. Asa fac lasii. Cand is multi, lovesc in grup. Cand e unul, il dobor la pamant si am terminat cu el.

  • 9AM: Am auzit ca ati depus plangere impotriva celor doi jucatori de la Steaua care v-au lovit. Este adevarat?

Dragos Stefan Enache:
Da, ati auzit bine. Sa faca legea dreptate. Ei m-au agresat. Cu ce drept ma lovesc ei pe mine? Ce le-am facut eu? Ei au venit la mine in oras pusi pe scandal sa imi bata „unica iubire”, Petrolul.
Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

  • 9AM: Si, totusi vi s-a intocmit dosar penal pentru: ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, precum si port fara drept de arma in incinta unei arene sportive...

Dragos Stefan Enache:
Frate, tu nu intelegi? Tot ce am facut, am facut din iubire. Ma intelegi? Si eram si putin drogat – asa ca nimeni nu ma poate condamna. In dragoste si razboi nu exista lege – cum spune si vorbele alea de duh, ma intelegi. [Scandalul suspendarii meciului Petrolul-Steaua: Agresorul era drogat]

  • 9AM: Acest lucru il vom afla in urma procesului. Pana atunci, va intrebam daca aveti ceva de transmis victimei sau „agresorilor” dumneavoastra? Sau chiar cititorilor nostri. Scuzele ar fi foarte binevenite.

Dragos Stefan Enache:
Scuze?! Ma faceti sa rad. In primul rand, spuneti-le alora doi care si-au permis sa ma loveasca pe mine, ca pe colegul acela inalt si prostut al lor doar l-am mangaiat in joaca. Dupa ce ies de aici, cu ei o sa fac mai mult decat sa ii masez, asta e clar. In rest, ce sa zic... ma simt bine aici, unde sunt acum, am o multime de prieteni, mancarea e calda si platita de voi, astia care mai si lucrati – de fraieri, bineinteles. Tot aia care platiti si jandarmeria, politia si judecatoria sa stea si sa se uite cum fac eu legea. Pana la urma, eu si cu institutiile astea pe bani publici, radem de voi, dar tot voi ma numiti nebun si animal. Vreau sa va transmit, sa nu se puna nimeni cu Petrolul, ca atunci cand voi iesi de aici, o sa-l ingrop de viu ca pe aia doi de la Steaua care m-au lovit. O sa vedeti voi! V-am salutat! Hai Petrolul!
Citeste si:
DOC și Ada Dumitru s-au luat la bătaie. Cum i-a pedepsit...
DOC și Ada Dumitru s-au luat...

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

(Articolul a fost trimis redactiei 9AM de catre cititorul Mihai Bota si integrat in categoria Zeflemeaua Saptamanii - asteptam cu interes si alte sugestii)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.