Pugilistul profesionist Lucian Bute a efectuat un antrenament de 37 de minute in centrul comercial Afi Palace, la care au asistat aproximativ 200 de persoane.

Bute si-a facut aparitia cu un tricoul alb care avea imprimat pe piept si pe spate logo-ul turismului romanesc, informeaza MEDIAFAX.

Pugilistul a fost intampinat cu aplauze de cei aproximativ 200 de oameni, dupa care a facut cateva exercitii de incalzire.

El a dus o lupta cu un adversar imaginar, s-a antrenat cu ochii inchisi si a exersat eschivele si upercuturile. Dupa fiecare serie de exercitii antrenorul Stephane Larouche ii verifica pulsul.

Dupa ce a trecut la jocul cu manusi, antrenorul l-a lovit peste spate, moment in care Bute s-a dus spre el si a lovit mai tare decat o facuse pana atunci.

Staful lui Bute a adus la locul de antrenament un set de boxe mici la care au fost puse mai multe melodii, iar muzica de la magazinele din jur a fost oprita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.