Avocatul chelnerului Berat Recaj, Luca Spaziani, a declarat ca i-a cerut atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, care l-a lovit pe clientul sau, suma de 10.000 de euro in schimbul retragerii plangerii.

"Am vorbit cu la telefon cu avocatul lui Mutu, Filippo Ballagamba, apoi ne-am intalnit. Am remarcat disponibilitatea lui Mutu de a pune capat acestui caz. I-a rupt nasul clientului meu, care a avut nevoie de interventie chirurgicala. I-am cerut 10.000 de euro, suma de care are nevoie clientul meu pentru a-si reconstrui septul nazal. Propunerea a fost facuta si asteptam o contraoferta care inca nu a venit", a spus Spaziani, potrivit MEDIAFAX.

Luna trecuta, atacantul roman a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, barbatul suferind "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala".

Avocatii Nino D'Avirro si Michele Ducci au afirmat ca reactia atacantului Adrian Mutu este urmare a unor serii repetate de ofense rasiste si amenintari ca va avea aceeasi soarta cu a Maricicai Hahaianu, romanca de 32 de ani, batuta la Roma si care a decedat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.