Autopsia romancei agresata la Roma a evidentiat o profunda trauma craniana provocata de o lovitura la ceafa, precum si o mica rana sub buza, informeaza pagina online a agentiei ANSA.

Autopsia a fost efectuata la Institutul de medicina-legala al Universitatii Sapienza din Roma. Potrivit rezultatelor preliminare, nu exista nicio legatura intre deces si modul in care romanca Maricica Hahaianu a fost tratata la Spitalul Casilino din Roma, potrivit MEDIAFAX.

Rezultatele autopsiei urmeaza sa fie analizate, iar raportul final va fi trimis Procuraturii intr-un interval de 30 de zile.

Justitia italiana a dispus luni mutarea la inchisoare a italianului Alessio Burtone, cel care a agresat-o pe romanca intr-o statie de metrou. Judecatorul Sandro Di Lorenzo a semnat ordinul de transferare la inchisoare a tanarului in varsta de 20 de ani, care era in arest la domiciliu. Acuzat initial de vatamare corporala grava, Burtone va fi inculpat pentru omor prin imprudenta, deoarece romanca in varsta de 32 de ani a murit din cauza ranilor suferite.

Familia acesteia intentioneaza insa sa depuna plangere impotriva spitalului unde a fost internata, la terapie intensiva, acuzand faptul ca a fost dezintubata prematur.


Maricica Hahaianu, o asistenta medicala in varsta de 32 de ani, a fost batuta, pe 8 octombrie, in statia de metrou Anagnina (Roma) de italianul Alessio Burtone, in varsta de 20 de ani. Dupa o discutie mai aprinsa, iitalianul i-a dat un pumn romancei, care a cazut si s-a lovit cu capul de beton.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.