Octavian Bellu, antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastica, a declarat, cu prilejul revenirii delegatia tarii noastre de la Campionatele Mondiale de la Rotterdam, ca fetele au reusit performante notabile in Olanda.

''Am vazut foarte multe gimnaste care nu au fost in finale, dar au mare potential la concursul pe echipe sau individual compus, am vazut gimnaste de 23, 24 si 25 de ani care nu numai ca au obtinut titluri mondiale, de exemplu la sarituri si paralele, dar ele se dovedesc viabile inclusiv pentru Jocurile Olimpice de vara din anul 2012, de la Londra. Varsta pana in 25-26 de ani nu mai reprezinta un prag peste care o gimnasta sa nu il poata trece. De aceea si gimnastele noastre trebuie sa se obisnuiasca cu aceasta idee, ca a face doua cicluri olimpice nu este decat un mod pentru a dovedi valoare si de a prelungi viata de sportiv de performanta'', a mai spus Bellu, potrivit AGERPRES.

In competitia care s-a terminat duminica seara in Olanda, sportivii romani au obtinut doar doua medalii, una de aur, prin Ana Porgras la barna, si una de argint, prin Diana Chelaru la sol.

Inca o medalie pentru Romania la Rotterdam

Aur pentru Romania la Campionatul Mondial de la Rotterdam


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.