Lucian Bute si-a aparat cu succes, pentru a patra oara centura mondiala, versiunea IBF, categoria supermijlocie. O astfel de confruntare este, insa, o afacere cu sase zerouri pentru cei care reprezinta interesele pugilistilor. Licitatia partidei a costat 1,2 milioane dolari, suma din care romanul a primit 900 de mii dolari.

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial IBF, categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins prin knock-out, in repriza a patra pe Librado Andrade. Romanul a dominat categoric disputa de la Colisee Pepsi din Quebec, spulberand astfel orice urma de indoiala in legatura cu partida castigata la puncte pe 24 octombrie 2008, cand mexicanul a acuzat arbitrajul.

O astfel de confruntareinseamna, mai intai de toate, o afacere cu sase zerouri pentru cei care reprezinta interesele pugilistilor, scrie Money.ro. Licitatia privind organizarea meciului Bute-Andrade a fost castigata cu suma de 1,2 milioane dolari, din care romanul a primit 900.000 de dolari. Castigurile nete din transmisiunea TV a meciului exclusiv de catre HBO s-au ridicat la mai mult de 250 de milioane de dolari, audienta strict pentru aceasta confruntare fiind estimata la aproximativ 30 de milioane de telespectatori numai in America de Nord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.