Viceprimarul din Sighetu Marmatiei, Ovidiu Nemes, spune ca exploziile s-ar fi putut produce din cauza unei scurgeri de gaze de la magistrala de pe strada.

"S-ar parea ca explozia s-a produs din cauza unei scurgeri de gaze din strada, de la conducta de unde erau facute bransamentele de gaze la cladire, iar o bucata de teava la o imbinare s-a fisurat si pe acolo s-a scurs gazul", a afirmat viceprimarul Ovidiu Nemes.

Ce este si mai ciudat este ca reteaua de gaz a fost verificata recent, deci cum s-a putut rata aceasta fisura? Dupa producerea celor doua explozii in club si intr-o alta incapere din imobil, gazele ar fi fost inchise abia in jurul orei 13.30 intrucat vanele de inchidere ar fi fost defecte.

"Dupa ora 13.30 s-a inchis gazul pe toata strada", a spus Ovidiu Nemes, citat de realitatea.net.

Prima explozie de la clubul Euforbia din Sighet a avut loc, sambata, in jurul orei 0.56, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze la un etaj superior al imobilului. A doua explozie, care a avut loc duminica dimineata, s-a stabilit ca a fost provocata de neglijenta anchetatorilor trimisi la fata locului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.