16 persoane s-au ales cu arsuri grave in urma a doua explozii petrecute intr-un interval de noua ore intr-un club din Sighetul Marmatiei.

[UPDATE 11:30] Numarul victimelor a urcat la 17

Conform informatiilor de ultima ora furnizate de autoritatile maramuresene, in cea de-a doua explozie produsa duminica dimineata au fost ranite 10 persoane.

Prima explozie s-a produs in jurul orei 0.56, din cauza unei acumulari de gaze de la un etaj superior al imobilului la parterul caruia se afla discoteca, care insa nu era conectata la reteaua de gaze.

Primii sapte raniti au fost transportati initial la spitalul din Baia Mare. Sase dintre ei au fost transportati apoi la Bucuresti, cu o aeronava. Unul dintre raniti a ramas la Baia Mare, deoarece arsurile nu erau foarte grave, relateaza realitatea.net.

Cele sase victime transportate la Bucuresti sunt fete cu varste cuprinse intre 16 si 23 de ani. Raed Arafat a insotit persoanele ranite pana la Bucuresti.

Alti 9 oameni au fost raniti dupa ce s-a declansat o a doua explozie, duminica dimineata, in jurul orei 10.

Persoanele aflate la fata locului duminica dimineata, surprinse de a doua deflagratie, organizau o ancheta pentru a descoperi cauzele incendiului din seara trecuta: trei politisti, doi pompieri, trei membri ai echipelor de interventie. Una dintre victime este si un notar, care avea biroul alaturat clubului, scrie hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.