Reteaua de gaz a cladirii din Sighetu Marmatiei in care au avut loc doua explozii ar fi fost verificata in urma cu cateva zile.

Unul dintre chiriasii cladirii in care au avut loc exploziile, avocatul Toader Sustic, a declarat pentru presa locala ca reteaua de gaz ar fi fost verificata in urma cu mai putin de o saptamana de catre ISCIR si nu au fost depistate probleme.

"Nu s-a simtit niciun miros de gaz. Nu imi dau seama ce s-a intamplat", a spus avocatul, citat de MEDIAFAX.

Prima explozie s-a produs duminica in jurul orei 0.56, din cauza unei acumulari de gaze de la un etaj superior al imobilului la parterul caruia se afla discoteca, care insa nu era conectata la reteaua de gaze. Sapte persoane au fost ranite, suferind arsuri pe fata si pe maini.

O a doua explozie a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 10. In acel caz se pare ca a fost vorba de o incalcare de reguli elementare, deoarece persoanele trimise sa ancheteze locul primei explozii nu au inchis curentul electric si gazele. Doua dosare penale au fost deschise in cadrul anchetei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.