Seful Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, Ioan Ardelean, a declarat ca au fost deschise doua dosare penale in cazul exploziilor din Sighet.

Exploziile au avut loc in localul Euforbia, s-a dezvaluit in cele din urma. Seful Parchetului a declarat ca in cazul celei de-a doua explozii s-a deschis o lucrare penala pentru accident de munca, tinand cont de imprejurarile in care s-a produs.

Chestorul Liviu Popa, seful Politiei Romane, a primit ordin de la Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, sa plece la Sighetu Marmatiei pentru a coordona ancheta deschisa in urma exploziilor soldate cu ranirea a 17 persoane, printre care politisti si pompieri.

Chestorul Liviu Popa va conduce o echipa complexa, formata din ofiteri criminalisti si ofiteri specializati in disciplina muncii, relateaza realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.