Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, acuzat de tentativa la omor calificat dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, va ramane in arest, dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au respins, miercuri, recursul avocatilor in cazul acestuia

Magistratii Curtii de Apel Craiova au respins ca nefondat recursul lui Sandu Anghel si l-au obligat pe inculpat la plata cheltuielilor de judecata, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fanica Anghel, sotia lui Bercea Mondial, a declarat imediat dupa aflarea deciziei instantei craiovene ca justitia isi va face datoria si-l va declara nevinovat pe sotul ei.

"O sa vedeti ca este nevinovat", a spus Fanica Anghel.

Unul dintre copiii minori ai lui Bercea Mondial a acuzat justitia si pe procurorul Eugen Iacobescu, spunand ca "este o manareala intre procuror si instantele de la Olt si Craiova".

La pronuntarea hotararii instantei, in sala de judecata se aflau aproximativ 15 persoane - familia si alte rude ale lui Bercea Mondial.

Sandu Anghel a fost arestat, duminica, de Tribunalul Olt
intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa la omor calificat, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

De asemenea, acesta este cercetat si in mai multe dosare de santaj si camatarie, el fiind "cel mai bogat om" din judetul Olt.


Sandu Anghel, arestat pentru tentativa la omor calificat, sustine in declaratia data instantei ca este convins ca "atitudinea sa ilicita nu va ajunge sa fie sanctionata penal", date fiind "aliante" cu persoane publice importante, "care i-au botezat pe fiii sai", potrivit referatului Tribunalului Olt.

Bercea Mondial facea referire la fratele presedintelui, Mircea Basescu, care i-a botezat o nepoata interlopului.



Mondialu' a construit in Slatina opt palate, toate identice, dar niciunul cu autorizatie de constructie.
Citeste si:
Mircea Basescu poate fi eliberat conditionat
Mircea Basescu poate fi...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.