Bercea Mondial se bazeaza pe "pilele" pe care sustine ca le are la familia presedintelui Basescu, pentru a scapa de inchisoare.

Sandu Anghel, arestat pentru tentativa la omor calificat, sustine in declaratia data instantei ca este convins ca "atitudinea sa ilicita nu va ajunge sa fie sanctionata penal", date fiind "aliante" cu persoane publice importante, "care i-au botezat pe fiii sai", potrivit referatului Tribunalului Olt.

Bercea Mondial facea referire la fratele presedintelui, Mircea Basescu, care i-a botezat o nepoata interlopului.

Intrebat daca ii pare rau ca in urma cu aproape un an i-a botezat nepoata, in conditiile in care Sandu Anghel declara in prezent ca nu va fi sanctionat de justitie datorita aliantelor cu persoane publice "care i-au botezat copiii", Mircea Basescu a raspuns: "Nu imi pare rau ca am crestinat un pui de tigan. Cred ca am facut o fapta buna. Imi pare totusi rau ca la acea vreme nu stiam cine este domnul Sandu Anghel".

Intrebat ce impresie i-a lasat Bercea Mondial cand l-a cunoscut, fratele presedintelui a raspuns: "Un om care a venit si m-a rugat sa-i botez o nepoata si atat".


Bercea Mondial este cunoscut ca facand parte din lumea interlopa din judetul Olt, presa relatand ca acesta a fost implicat in mai multe lupte intre gruparile interlope, iar in urma cu cativa ani a fost cercetat pentru evaziune fiscala, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu si sotia acestuia, Maria Basescu, au participat, in septembrie 2009, la Festivalul romilor de la Costesti. Basescu a asistat la un spectacol de dansuri si muzica tiganeasca, fiind luat la un moment dat de cativa tineri si dus pe scena, unde a dansat alaturi de ei. Presedintelui i-a fost reprosat ulterior faptul ca s-a intalnit acolo cu Bercea Mondial, cu care, impreuna cu sotia, a dansat.

Citeste si:
Ponta, atac la adresa Guvernului: Omorâţi economia și pe românii...
Ponta, atac la adresa...

Familia Bercea Mondial, cercetata in 120 de dosare penale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.