Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a fost prins de politisti sambata seara in sectorul 5 din Capitala.


[UPDATE] Bercea Mondial a fost retinut de procurori


Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au decis in noaptea de sambata spre duminica, dupa mai bine de o ora si jumatate de audieri, sa emita o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial
, scrie MEDIAFAX.

Acesta va fi prezentat in aceasta dupa-amiaza, in fata magistratilor Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventiva pentru tentativa la omor calificat.

Bercea a fost prins in jurul orei 20.00 in urma unei actiuni a politistilor de la investigatii criminale si a fost si a fost dus in Judetul Olt pentru audieri, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie a Judetului (IPJ) Dolj, in judet s-au desfasurat "filtrele auto obisnuite", recunoscand insa ca "se urmareste" si prinderea lui Bercea Mondial. Actiunea autoritatilor a fost coordonata de procurori ai Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie si sprijinita de SRI. Bercea Mondial a fost cautat de mascati si Draganesti-Olt, unde are mai multe case.

Bercea Mondial era dat in consem la frontiera, fiind acuzat de tentativa de omor, in cazul injunghierii nepotului sau, Ionut Anghel, zis Mercedes.

Rudele lui Bercea Mondial afirma insa ca unul dintre fiii minori ai interlopului l-ar fi injunghiat pe nepotul sau.


Bercea Mondial, cautat in toata tara. Cine il ascunde?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.