Interlopul este de negasit dupa ce si-ar fi injunghiat un nepot, fiind cautat pentru tentativa de omor. Intre timp, autoritatiile romane se contrazic cu privire la acest caz.

Bercea Mondial, cel mai cunoscut interlop din Slatina, este de negasit inca de joi seara, dupa ce a fost acuzat ca si-a injunghiat un nepot in spate, care in urma incidentului a fost dus la Spitalul Judetean din Craiova. Ulterior, acesta a fost dat in consemn la frontiera, cazul fiind preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, relata ieri MEDIAFAX.

Cazul a devenit insa si mai incalcit, ca urmare a neconcordantelor intre informatiile autoritatiilor romane. In timp ce Parchetul General l-a dat in consemn la frontiera, procurorul care ancheteaza dosarul a negat informatia, declarand ca nu a dispus masuri oficiale in acest sens, potrivit Realitatea.

Ulterior, Parchetul General a confirmat informatia potrivit careia Bercea Mondial a fost dat in consemn la frontiera
. In Craiova, dar si in Draganesti Olt, unde a avut loc scandalul, trupele speciale ale politiei au fost mobilizate pentru a-l gasi pe Bercea, insa acesta nu a fost gasit pentru a fi audiat.

  • Bercea Mondial a anuntat ca vine singur la audieri, insa nu a mai ajuns la Parchet

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a luat legatura cu anchetatorii, carora le-a spus vineri seara ca se va prezenta singur la sediul Parchetului Tribunalului Olt pentru a fi audiat, insa nu a mai ajuns. "El a spus ca vine inca de vineri, dar nu a mai ajuns sa fie audiat", a declarat pentru MEDIAFAX comisarul Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie a Judetului (IPJ) Olt.

Intre timp, rudele lui Bercea Mondial sustin ca Bercea este este nevinovat. Unul dintre copiii acestuia a declarat ca cel care ar fi folosit folosit cutitul in bar nu este tatal sau, ci un frate de-al sau, in varsta de 14 ani, care nu poate raspunde penal.

  • Cine este Bercea Mondial?

Bercea Mondial este cunoscut ca facand parte din lumea interlopa din judetul Olt, acesta fiind implicat in mai multe lupte intre gruparile interlope, in urma cu cativa ani fiind cercetat si pentru evaziune fiscala.

Citeste si:
O nouă tentativă de asasinare la adresa lui Vladimir Zelenski
O nouă tentativă de asasinare...

In februarie 2010, Mircea Basescu, fratele sefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial, ceremonia avand loc la o biserica de cartier din Constanta, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu si sotia acestuia, Maria Basescu, au participat, in septembrie 2009, la Festivalul romilor de la Costesti. Basescu a asistat la un spectacol de dansuri si muzica tiganeasca, fiind luat la un moment dat de cativa tineri si dus pe scena, unde a dansat alaturi de ei. Presedintelui i-a fost reprosat ulterior faptul ca s-a intalnit cu Bercea Mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.