O fetita de 2 ani a intrat in coma dupa ce a fost batuta de femeia care o ingrijea.

O fetita in varsta de doi ani din comuna nemteana Gheraiesti este internata in stare grava la Spitalul Clinic de Neurochirurgie din Iasi, dupa ce a fost lovita cu capul de masa de catre femeia care o ingrijea, potrivit MEDIAFAX. Incidentul a avut loc duminica dupa-amiaza.

  • In grija rudelor

Primele cercetari ale politistilot arata ca fetita fusese lasata de catre mama ei, care a plecat la munca in Italia, in grija unui unchi, Ciprian H. in varsta de 27 ani, din localitatea Botesti. La randul sau, unchiul a lasat fata in grija soacrei sale, Felomena Blajut. Duminica dimineata, femeia a pus-o pe fetita la masa, insa copilul a refuzat sa manance.

Conform politistilor, fetita a fost certata si a inceput sa planga, moment in care femeia s-a enervat si a lovit-o cu capul de masa. Agresiunea a fost extrem de puternica, copilul fiind diagnosticat de catre medicii ieseni cu "contuzie cerebrala, hematom subdural emisfera stanga intracranian, sindrom Silverman"
.

Dupa agresiune, fetita a fost dusa initial la Spitalul Municipal Roman, unde cadrele medicale i-au stabilit diagnosticul de "politraumatism si coma de gradul I si II". Din cauza leziunilor extrem de grave, s-a dispus transferul acesteia la Spitalul Clinic de Neurochirurgie Iasi, medicii din Roman sesizand si Politia.

Politia Municipala Roman, care face cercetari in acest caz, a pus-o sub acuzare pe Felomena Blajut, aceasta fiind invinuita de vatamare corporala. La audieri, femeia a sustinut ca doar ar fi plesnit-o pe fetita si ca aceasta s-a lovit de coltul mesei. Din analiza leziunilor pe care le are minora reiese ca fetita a fost lovita de masa si nu doar impinsa.

"Politia a fost sesizata in jurul orei 13.00, ca o minora de 2 ani cu politraumatism si coma de gradul I si II a ajuns la spital. S-a stabilit ca fata a fost lasata in grija fratelui, care la randul sau a lasat-o pe copila in grija soacrei sale. Femeia a agresat-o pe minora, dupa care a dus-o la spitalul din Roman", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, potrivit Realitatea.

Citeste si:
Mama lui Cucu de la Noaptea Târziu a intrat în comă. Cum a aflat...
Mama lui Cucu de la Noaptea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.