"In privinta exercitiul bugetar al UE 2014-2020, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu si prim-ministrul Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, au stabilit ca urmeaza sa aiba o noua intrevedere dupa participarea premierului la intalnirea «Prietenilor coeziunii», din data de 13 noiembrie, ce va avea loc la Bruxelles", se precizeaza in comunicatul mentionat, potrivit MEDIAFAX.
Potrivit sursei citate, in cadrul consultarilor desfasurate la Palatul Cotroceni, la solicitarea sefului statului, presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au convenit in ceea ce priveste negocierile cu delegatia FMI si a CE care se afla la Bucuresti si au stabilit o viziune comuna de lucru in legatura cu privatizarea societatilor de stat, cei doi inalti oficiali agreand, in acest sens, importanta implementarii strategiei de management privat cat mai rapid cu putinta.

Intalnirea Basescu-Ponta s-a incheiat. Nu au discutat despre reprezentarea la UE
Seful statului si premierul au cazut de comun acord, se mai arata in comunicat, cu privire la masurile pe care Guvernul urmeaza sa le intreprinda in perioada urmatoare pentru deblocarea platilor pe programele cu finantare europeana, precum si in ceea ce priveste onorarea platilor restante pentru proiectele aflate in faza de implementare, care trebuie sa se faca in cel mai scurt timp posibil.
Potrivit comunicatului mentionat, in cadrul consultarilor s-a facut si o evaluare a stadiului implementarii criteriilor din cadrul MCV si s-a discutat necesitatea ca raportul din luna decembrie 2012 sa cuprinda evaluarile exacte si corecte privind statul de drept din Romania.
Premierul Victor Ponta se va afla la Bruxelles in 13 noiembrie, pentru o intalnire cu prim-ministrii din statele UE membre ale grupului "Prietenii coeziunii".
Traian Băsescu dă România în judecată la CEDO

Citeste si: Basescu si Ponta au convenit sa amane privatizarea CFR Marfa si listarea Transgaz
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Cum să investești într-un startup: primii pași
Sursa: start-up.ro
-
Raportarea ESG și de ce este esențială pentru orice companie listată la bursă
Sursa: green.start-up.ro
-
Povestea Precious Circuit, start-up-ul fondat de doi tineri care fac...
Sursa: retail.ro
-
Părintele Porfirie: Medicamentul şi marele secret pentru creşterea copiilor
Sursa: garbo.ro
-
CEC Bank, profit net de 54,2 milioane de lei în primul trimestru din 2022
Sursa: futurebanking.ro
-
Suflete pereche: Iubirea necondiționată dintre doi oameni
Sursa: kudika.ro
-
Media din gimnaziu ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Sorin...
Sursa: wall-street.ro