Afla care sunt cele mai importante subiecte ale acestui inceput de zi.

- Sedinta de plen a Parlamentului in care se dezbate motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu a inceput. Votul urmeaza sa aiba loc la finalul dezbaterilor. Victor Ponta a declarat, ieri, ca la scurt timp dupa ce motiunea va trece, USL va anunta componenta Guvernului interimar.

- Finala Europea League care va avea loc in 9 mai pe National Arena din Bucuresti va pune fata in fata doua echipe din Primera Division: Atletico Madrid si Atheltic Bilbao.

- Au fost inregistrate noi cazuri de boala Lyme dupa ce doua persoane din Galati au fost muscate de capuse.

- Cu ocazia comemorarii a 26 de ani de la catastrofa nucleara de la Cernobil, circa 2 mii de militanti ai opozitiei belaruse au manifestat la Minsk.

- In cursul dupa-amiezii de ieri, un elicopter civil ce se indrepta spre Turcia s-a prabusit in localitatea Ostrov din Tulcea, provocand moartea a cinci persoane, de nationalitate ucraineana.

- Aseara, in jurul orei 21, un avion de mici dimensiuni la bordul caruia se afla o singura persoana a aterizat fortat in judetul Brasov, intre localitatile Vladeni si Persani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.