Inca doi parlamentari PDL urmeaza sa isi anunte inscrierea in PNL, dupa ce democrat-liberalii au pierdut alti doi membrii in aceasta saptamana.

Deputatul Iosif Blaga si senatorul Alexandru Parau, reprezentand judetul Hunedoara, urmeaza sa-si anunte inscrierea in PNL, potrivit unor surse politice citate de Hotnews.ro.

Hasotti: Valul de plecari din PDL avantajeaza Opozitia

“Trecerea lui Paran are sanse de reusita de 99%”, au declarat pentru gandul.info surse din conducerea PNL. Paran este senator PDL ales intr-un colegiu uninominal din Hunedoara.

Liberalii au purtat negocieri si cu deputatul PDL Iosif Veniamin Blaga, dar nu s-a batut palma. Potrivit surselor citate, Blaga a primit o contraoferta din partea PDL, urmand sa candideze pentru Primaria din Orastie.

Odata cu plecarea lui Alexandru Paran, USL va obtine 68 de voturi la Senat si cvorumul necesar pentru adoptarea legilor organice.

Informatiile despre plecarea celor doi parlamentari vine dupa cateva ore dupa ce deputatul Marius Dugulescu si-a anuntat trecerea in PNL. Joi, Mihaela Popa a anuntat ca paraseste PDL pentru a se inscrie in PNL.

Citeste si
PDL ar putea pierde inca un parlamentar


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.