Senatorul PDL Petru Filip afirma ca se gandeste sa participe la votul pentru motiune de cenzura a USL, desi partidul a decis ca parlamentarii democrat-liberali vor fi prezenti in sala, dar nu vor vota.

"Ma gandesc sa particip la vot, dar mai sunt doua saptamani pana atunci. Discutia a fost asa o chestiune pe finalul emisiunii pentru a forta nota discutiei", a declarat Petru Filip pentru realitatea.net.

Avertisment: Parlamentarii PDL ca voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei vor fi exclusi

Intrebat daca e posibil sa plece din PDL, Filip a ezitat. "Deocamdata... nu stiu, sunt in PDL. Eu am facut politica pentru ca am vrut sa fac. Am fost primar doua mandate in Oradea, am fost europarlamentar. Daca ai valoare si calitate, omul te voteaza, nu atat iti da partidul ca sa te duca in spate", spune Filip.

Afirmatia vine in contextul in care joi Mihaela Popa a trecut in PNL, iar vineri deputatul Marius Dugulescu a parasit PDL pentru a intra in randul liberalilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.