Presedintele Traian Basescu a declarat ca propunerea pe care i-a facut-o lui Victor Ponta de a deveni premier a fost una extrem de serioasa.

Presedintele a declarat la emisiunea Prim-Plan de la TVR ca a decis sa nu mai faca publice discutiile cu liderii USL de la Cotroceni de dupa demisia lui Emil Boc, mentionand ca a dispus verificarea corectitudinii transcrierii dialogului publicat si ca discutia a fost una serioasa.

Intrebat despre cererea USL ca seful statului sa faca publice discutiile de la Cotroceni, Basescu a raspuns: "Nu am sa mai fac acest pas". Seful statului a precizat ca a cerut verificarea exactitatii "pana la litera" a transcrierii discutiei care deja a fost data publicitatii.

"Am verificat si azi-noapte, am verificat si azi o data daca redarea transcriptului este la litera cu inregistrarea", a mai spus Basescu.

Pe de alta parte, seful statului a criticat reactiile liderilor USL care sustine ca propunerea a venit intr-un cadru relaxat si a fost perceputa drept o gluma.

Citeste si Ponta: Nu voi fi premierul lui Basescu

Nastase: Basescu functioneaza intr-un fel dupa modelul lui Carol al II-lea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.