Presedintele Traian Basescu a declarat ca i-a propus lui Victor Ponta functia de premier, imediat dupa demisia Guvernului Boc.

“Eu am avut supriza refuzului mandatului de premier de catre Victor Ponta, in negocierile din 6 februarie anul acesta. Victor Ponta n-a raspuns nimic, a raspuns Crin Antonescu si ala micu, cum ii spuneti, Daniel Constantin. A fost o oferta pe care i-am facut-o la consultarile de la Cotroceni. Nu a spus publicului pentru ca-i era greu sa o spuna in conditiile in care cerea anticipate. S-ar putea ca Victor Ponta sa aiba ceva pe constiinta, care inca nu poate fi spus public si din cauza asta nu a putut sa spuna DA”, a declarat Traian Basescu la B1 TV.

Ponta: Nu voi fi premierul lui Basescu

De asemenea, el considera ca este “greu de crezut” ca la toamna va fi o guvernare USL, din cauza ca procentajul ce urmeaza a fi obtinut de Uniune nu le va permite sa guverneze singuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.