Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, joi, la intrarea in sala de plen a Parlamentului, ca nu are emotii in privinta votului, ci pentru ca isi asuma o responsabilitate enorma.

Astfel, intrebat daca are emotii, el a spus: "In privinta votului, nu. Dar emotii firesti, de om care isi asuma o responsabilitate enorma, da".

MRU a cerut Parlamentului votul de investitura pentru noul Guvern, atentionand insa ca nu poate avansa promisiuni nerealiste si ca poate lua in calcul doar o majorare "prudenta" a salariilor si pensiilor, daca situatia economica va permite aceasta crestere.

El a aratat ca se va concentra pe asigurarea stabilitatii economice si respectarea angajamentelor asumate de Romania in fata Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza MEDIAFAX. Citeste si Isarescu sfatuieste: Romania ar trebui sa renunte la FMI.

"Propun un mod de guvernare pragmatic, onest si modern, in care fiecare cetatean sa se poata recunoaste. Nu vin in vremuri grele sa prezint promisiuni nerealiste", a spus Ungureanu.

Citeste si ce prevede programul de guvernare a cabinetului Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.