Ziua de luni a fost cea in care a inceput lupta pentru alegerile locale din 2012, avand loc doua evenimente importante si unul mai mult sau mai putin important - infiintarea Partidului Poporului Dan Diaconescu.

  • Oprescu, candidat independent la Primaria Capitalei, dar sustinut de USL

Candidatura lui Sorin Oprescu pentru inca un mandat la Primaria Capitalei a fost anuntata intr-o conferinta de presa alaturi de co-presedintii USL Crin Antonescu si Victor Ponta.

„O sa-mi depun candidatura la alegerile viitoare in calitate de independent sprijinit de USL. Parteneriatul cu USL este unul moral, si nu conteaza sigla, ci echipa”, a afirmat Oprescu.

Afla aici pe cine l-ar vrea contracandidat
.

  • Ponta, Antonescu si Oprescu s-au elogiat reciproc

Co-presedintii USL Crin Antonescu si Victor Ponta si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-au elogiat reciproc, in conferinta de presa.

Astfel, Victor Ponta a precizat ca atat el, cat si Crin Antonescu, s-au aflat, in 2008, "din convingere" alaturi de Sorin Oprescu, care candida independent la Primaria Capitalei si ca au avut incredere in Oprescu inainte de a fi presedinti de partid sau co-presedinti ai USL, informeaza MEDIAFAX.

"O echipa formata din Sorin Oprescu, Crin Antonescu, Victor Ponta, un primar general, sase primari de sector si un Consiliu General cu majoritate USL va putea indeplini principala obligatie, acea fata de bucuresteni", a spus Ponta.

La randul sau, Sorin Oprescu a tinut sa-i multumeasca lui Victor Ponta pentru cuvintele spuse, el aratand ca are acelasi respect fata de cei doi co-presedinti ai USL si fata de calitatile avute, in prim rand ca oameni, apoi ca prieteni.

"Ma onoreaza prietenia cu dumneavoastra, cum ma onoareaza prietenia poporului USL, pentru simplul motiv ca ei reprezinta majoritatea bucurestenilor", a spus Oprescu.

Crin Antonescu a precizat ca, din partea PNL, sustinerea lui Sorin Oprescu pentru Primaria Generala este una unanima, sustinuta de toata lumea, "din convingere, explicit, fara echivoc si ezitare".

Citeste si:
Crin Antonescu, despre amnistie: Nu cred ca se va da. Daca se da...
Crin Antonescu, despre...

  • Partidul Conservator mizeaza pe propria putere

PC a decis sa candideze singur la alegerile locale din toata tara in anul care urmeaza. Exceptie de la alegerile pentru primarii si consilii vor face propunerile deja acceptate la nivelul aliantei USL.

Presedintele a spus ca PC considera ca o candidatura potrivita pentru USL la Bucuresti ar fi Cristian Popescu Piedone si ca formatiunea sa pledeaza in continuare pentru aceasta desemnare.

  • Are si Dan Diaconescu partidul lui!

Tot ieri, Dan Diaconescu a primit cel mai frumos cadou: Curtea de Apel a admis recursul patronului OTV impotriva deciziei de respingere a inscrierii formatiuni politice de catre Tribunalului Bucuresti.

"Speram sa vina milioane (de romani, n.r.) alaturi de noi, astfel incat sa depasim pragul celor 30 de procente care sa ne asigure guvernarea viitoare. O sa vedeti, de acum incolo, ca incepe o viata frumoasa pentru romani. Nu ratati ceea ce urmeaza pentru ca nu stiti ce pierdeti", a declarat Dan Diaconescu dupa aflarea deciziei.

Citeste si:
Sorin Oprescu nu va fi extrădat din Grecia. Fostul primar va rămâne...
Sorin Oprescu nu va fi...

Vezi care a fost istoria infiintarii Partidului Poporului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.