Elena Udrea sustine ca Victor Ponta ar fi obsedat de ea, dupa ce acesta a acuzato ca ea ar fi de fapt "Regina" in dosarul spagilor de la vama.

Victor Ponta a lansat luni seara ipoteza ca "Regina" vamilor este Elena Udrea. Presedintele PSD a sustinut ca are dovezi clare in sprijinul afirmatiilor sale.


In emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, liderul social- democrat a declarat ca investigatia SRI privind coruptia din vami trebuia sa ajunga la Sorin Blejnar, presedintele ANAF, insa cercetarile s-au oprit la adjunctul sau, transmite EVZ.

"Domnul Blejnar este cel la care se strang banii de la vama, de la rambursarile de TVA, de la evaziunea pe produse petroliere, de la alimente si flori. El are avantajul de a fi din Arad de unde e si Gheorghe Falca, Traian Igas si cu totii sunt preferatii doamnei Elena Udrea, care nu e din Arad, dar si-a dat seama ca sunt eficienti", a spus Ponta la Antena 3.

Mita de la Vama, luata in numele unui partid politic

  • Udrea: Ponta e obsedat de mine

Ma pomeneste atat de des in ultima perioada, incat nu poate fi vorba de altceva decat despre o obsesie chinuitoare pe care a dobandit-o in ceea ce ma priveste. Astazi ma proclama „regina” intr-un context halucinant, care nu are nicio legatura mine”, scrie Udrea pe blogul sau.

Acesta sustine ca Victor Ponta nu prea intelege ce se intampla prin tara si in jurul sau, iar comentariile lui nici nu merita bagate in seama.

Victor Ponta este un ipocrit si un farseur. El este bufonul curtii regelui. Nimic din ceea ce spune nu poate fi luat in considerare fiindca totul se sprijina pe o minte bolnava, pe o logica stramba si pe o lipsa de caracter uluitoare. Daca folosim logica lui Ponta, concluzionam ca el insusi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat si sustinut pe liderul organizatiei de tineret si pe ceilalti PSD-isti marcanti implicati intr-un caz de prostitutie cu adolescente si proxenetism”, scrie Udrea.

Basescu despre coruptia din vami: "Regina" e dintre sindicalisti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.