Potrivit presedintelui, in cele sase luni de supraveghere nu s-a depistat niciun transfer de spaga catre vreun om politic.

Intrebat daca "firele ar duce mai degraba la liderii sindicali, decat la cei politici", Basescu a declarat: "Daca ramanem in termeni sahisti, ma tem ca regina se afla printre liderii sindicali, dar probarea acestui lucru depinde foarte mult de cei care sunt arestati, daca vor recunoaste", potrivit RomaniaLibera.ro.

Seful statului nu-i scoate insa in afara jocului pe oamenii politici . "pentru ca numirile de şefi se fac cu influenta oamenilor politici, iar acest lucru este evident, case petrece asa. In ceea ce priveste partidul, Basescu remarca lipsa de implicare a „greilor" PDL si avertizeaza ca viitoarea conducere a PDL ar trebui sa atraga si aripa reformista.

"As face o observatie, fiindca am vazut niste fete extrem de dubioase care sustin teoria conexiunii directe intre vamesi si partide. Colecta descoperita la punctele de frontiera a fost pusa sub semnul transferului catre partid. (...) Eu cred ca suntem in fata unei reactii de alt tip, pentru ca, dupa cum ati observat, liderii sindicali au fost cei mai vocali cand au vorbit de deturnare, acompaniati de trusturile de presa detinute de Vintu si Voiculescu. E ceva putred la mijloc , nu pot pune degetul exact pe rana, dar este clar ca iesirile lor, care incearca sa arate spre zona politica, este un semn ca vor sa acopere ceva", a mai sustinut Traian Basescu.

Citeste si: Politistii de frontiera: Coruptie si filme porno

Scandalul PDL-istilor din Vama: Cine lua mita si cine facea numirile?

Coruptia in vami: Peste 100.000 de euro pe tura


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.