Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, sustine ca ii plac femeile si seamana din acest punct de vedere cu premierul italian Silvio Berlusconi, dar ca nu a platit niciodata o femeie pentru a intretine relatii sexuale.

El a afirmat joi, la inceputul sedintei de Consiliu Local, ca nu le face cadou prietenelor sale genti de mii de euro si nici nu le obliga sa-si achite consumatia atunci cand le invita la restaurant, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu le iau posete de mii de euro. Este adevarat ca merg in vacante, este adevarat ca atunci cand merg la restaurant doar nu o sa impart nemteste, dar niciodata nu am platit o femeie. Se stie ca sunt gagicar, ca sunt platitor nu se stie. Si decat sa ma prindeti cu vreun barbat....", a afirmat Mazare.

El a mai spus ca nu stie daca s-a intalnit vreodata cu vreuna din fetele de la agentia implicata intr-un scandal sexual, dar a precizat ca ii plac femeile si nu a ascuns niciodata acest lucru.

"Astia ne inregistrau cand luam, acum ne inregistreaza si cand dam. Sa ne intelegem, eu iubesc femeile, imi plac femeile, nu m-am ascuns niciodata, n-am pozat niciodata in ala sobru, casatorit, insurat, care stau sa plimb caruciorul. N-am plimbat caruciorul, nu vreau sa-l plimb, n-am nimic cu cei care fac lucrul asta, asa inteleg ei viata. Eu sunt ca Berlusconi, iubesc femeile si nu ma ascund", a mai afirmat Radu Mazare.

  • "Mazare" si escapada amoroasa a lui Robert Negoita

Deputatul social-democrat Robert Negoita pregateste o escapada de doua zile in Delta si accepta ca un inculpat intr-un dosar de proxenetism sa-i pregateasca "cinci fete" care sa-l insoteasca, fara a obiecta atunci cand cel cercetat ii propune ca unele dintre cele recrutate sa fie in clasa a XI-a.

Informatiile apar in transcrierile unor convorbiri telefonice redate in rechizitoriul intocmit de procurori intr-un dosar in care patru barbati sunt cercetati pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-ar fi plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agentii de fotomodele. Deputatul social-democrat are calitate de martor in acest dosar. [[STENOGRAME] Scandal sexualo-politic: Negoita si prostituatele de lux]

Discutiile lui Negoita sunt, majoritatea, purtate in vara anului 2008. Intr-una dintre ele, ultima redata de procurori in rechizitoriu, unul dintre cei anchetati ii propune lui Negoita un plan pentru a "atrage" cateva "fete noi, foarte bune" dintr-un "lot" de tinere "de paisprezece-cincisprezece ani.

In dosar apare si numele "Mazare", in legatura cu o tanara din Constanta care ar fi fost parasita de acesta, insa nu este clar daca este vorba despre primarul Constantei, despre fratele sau ori despre o alta persoana numita astfel.

Citeste si:
Radu Mazăre va rămâne în continuare în închisoare
Radu Mazăre va rămâne în...

Cititi si: Manechine platite de politicieni si milionari pentru sex


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.