Mai multe manechine ar fi fost racolate, intr-o retea de sclavie sexuala, si platite sa intretina relatii sexuale cu politicieni, oameni de afaceri, artisti si interlopi. Potrivit Ziarului National, ancheta este confirmata de procurorii de la Crima Organizata, care le-ar fi pus la dispozitie o parte din probe.

Potrivit surselor Ziarului National, intreaga filiera era condusa de Ion Tamarjan si Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, intre 100 si 500 de euro, si chiar promisiuni ca ar putea deveni vedete si apoi luate de sotii de catre clientii VIP.

Dintre clientii fideli ai fetelor faceau parte: deputatul Robert Negoita, fratele acestuia, milionarul Ionut Negoita, interlopul Nuredin Beinur, dar si alte nume sonore, precum Nicolae Banicioiu sau Adrian Enache.

Negoita impartea cu prietenii Banicioiu si Adrian Enache

(…) Alexandrescu Raluca Adina a facut parte din acel grup de vreo 10 fete selectate pentru video-clipul reclama pentru Clubul Babylon. Cazata in club, a aflat de la inculpatul Costan Relu Cornel ca acel ¬imobil era de fapt un bordel de lux. (…) In perioada 2007-2009 a intretinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar prin intermediul acestuia acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin, Nuredin Beinur si Rasitzaimoglu Muammer Tahir“.

(…) Munteanu Mihaela a intretinut acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir si Nuredin Beinur, prin mijlocirea inculpatului, cel care le ducea, pe ea si pe alte fete, care-l insoteau, cu masina sa, in locurile in care se intalneau cu clientii. (…) S-a intors dupa aceea de mai multe ori in cluburile Babylon, o perioada de timp dusa acolo de inculpatul Tamarjan Ion Valeriu cu autoturismul sau Skoda Fabia. Acelasi inculpat i-a propus, ba chiar i-a inlesnit intretinerea de acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin (prezentat ca un barbat bogat care o putea ajuta financiar), martor care i-a propus apoi sa intretina acte sexuale (se intelege platite) cu cativa prieteni ai sai (Banicioiu Nicolae, Enache Adrian)“.

(…) Inculpatul Tamarjan Ion Valeriu se cunoaste cu Stan Andreea inca de cand aceasta avea 13 ani si stie ca parintii ei erau divortati. Prin intermediul sau, fie direct, fie indirect, victima a ajuns sa intretina acte ¬sexuale platite cu diferiti barbati: Negoita Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir, inca de cand era minora“.

  • Negoita: Niciodata cu minore

Contactat telefonic, Robert Negoita a declarat pentru gandul ca ii cunoaste pe unii din cei trimisi in judecata, ca nu a avut relatii sexuale cu minore ci doar cu femei majore: "Nu am intretinut relatii sexuale cu minore, doar cu fete majore. Mie imi plac fetele si fac dragoste cu ele. Normal ca intretin relatii sexuale cu fetele care ma plac si le plac. Dar asta pentru ca ne placem si nu le platesc. E vorba insa de majore. Asta faceam pana acum un an si ceva, dar acum am prietena si nu mai am relatii cu alte femei".
Citeste si:
Criza energetică are un singur vinovat, susțin politicienii români:...
Criza energetică are un...

Robert Negoita are o iubita de 19 ani.

  • Banicioiu: Habar nu am despre ce e vorba

Contactat de gandul, deputatul PSD Nicolae Banicioiu a precizat: "In rechizitoriul respectiv apare o referire la numele meu si atat, nu ca beneficiar, nu ca as fi facut ceva, deci cred ca cei care au insinuat ca as avea legatura cu nu stiu ce retea s-au grabit. Eu nu-i cunosc nici pe presupusii faptuitori si nici pe nu stiu ce fata, care inteleg ca oricum spune ca nu a avut nimic de-a face cu mine".
  • Enache neaga acuzatiile

Adrian Enache a declarat, pentru MEDIAFAX, referindu-se la aparitia numelui sau intr-un caz privind prostituate de lux, ca a fost citat ca martor, dar nu are si nu a avut niciodata legaturi cu acesta, precizand ca din acest dosar ii cunoaste pe Robert Negoita si Nicu Banicioiu.

"Este o inventie. Nu am nicio legatura cu acest dosar si nu am avut niciodata. Au folosit numele meu pentru ca am fost prezent la niste concursuri de miss, pe care le-am prezentat sau la care am avut recital. Numele meu vinde foarte bine in presa", a declarat Enache.

Citeste si:
Robert Negoiță, primarul sectorului 3, urmărit penal de DNA pentru...
Robert Negoiță, primarul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.