O revista italiana a publicat o inregistrare video in care specialistul in impresariat artistic Lele Mora conduce doua tinere, o cubaneza si o vedeta de televiziune din Romania la casa premierului italian, Silvio Berlusconi, din apropiere de Milano.

Inregistrarea video, realizata in iulie si publicata de revista italiana Oggi, il infatiseaza pe Lele Mora in timp ce le conduce pe cele doua tinere la o masina cu geamuri fumurii la biroul sau din Milano, dupa care se indreapta catre casa lui Berlusconi, fara sa opreasca la un punct de control al politiei, informeaza MEDIAFAX.

(Clic aici pentru video)

Mora este deja anchetat pentru favorizarea prostitutiei.

Politicianii din opozitie au argumentat ca Berlusconi se transforma el insusi intr-o persoana santajabila. "Exista o oarecare usurinta cu care care femeile care sustin ca sunt implicate in cazuri de prostitutie obtin acces la resedinta premierului", a declarat Luigi de Magistris, de la partidul Italia Valorilor.

"Este clar ca acest lucru il face pe Berlusconi si mai usor de santajat si totodata, pune securitatea nationala a Italiei sub semnul intrebarii", a adaugat Massimo D'Alema, seful comitetului parlamentar pentru securitate. Acesta i-a cerut zilele acestea, premierului italian, sa informeze comitetul privind aranjamentele sale legate de securitate.

Aceasta cerinta, precum si declaratiile unui magistrat implicat cazul unei dansatoare din buric care contrazic faptul ca Berlusconi ar fi pus presiuni asupra politiei pentru eliberarea tineri, l-au infuriat pe "cavalerul italian", scrie The Guardian in editia online.

Noul focus asupra vietii personale a lui Sivlio Berlusconi, vine intr-un moment in care grupul sau parlamentar a pierdut de trei ori un amendament pentru un tratat cu Libia privind imigrarea, deoarece sustinatorii sai au votat cu opozitia si cu fostul sau aliat, Gianfranco Fini.

Fini, care a hotarat sa nu-l mai sustina pe Berlusconi in iulie, lasandu-l astfel fara o majoritate parlamentara garantata, l-a avertizat pe premierul italian ca daca nu demisioneaza si formeaza un nou guvern cu un program revizuit, ii va elimina sustinatorii din executiv.

Citeste si:
Monica Tatoiu, decizie radicală după ce o româncă a fost ucisă de...
Monica Tatoiu, decizie...

Cititi si: Silvio Berlusconi ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora

[FOTO/AUDIO]: Berlusconi: "Imi place viata si imi plac femeile, nu datorez explicatii"

[VIDEO]: Berlusconi: "Decat homosexual, mai bine sa iti placa fetele frumoase"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.