Fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru a fost numit, vineri, presedinte al Comisiei prezidentiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii in Romania.

Potrivit unui comunicat de presa, fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru a fost numit de seful statului membru, presedinte al Comisiei prezidentiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii in Romania, potrivit MEDIAFAX.

Fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, in care si-a prezentat bilantul mandatului, ca intentioneaza ca de anul viitor sa lucreze in structurile Comisiei Europene, la Bruxelles. "Deocamdata raman in Romania, dar intentia mea este ca undeva, anul viitor, sa plec la Bruxelles", a spus Dumitru.

El a adaugat ca miercuri seara i-a spus premierului Emil Boc ca nu vrea sa mai ramana in functie.

Acesta a fost inlocuit de deputatul PDL Valeriu Tabara.

Dumitru a venit la conducerea Ministerului Agriculturii din pozitia de negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurala pentru Romania, la Comisia Europeana.

Ministrul Agriculturii a demisionat: "La revedere, Boc!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.