Deputatul PDL Teo Trandafir spune ca gesturile pe care le-a facut dupa ce a votat motiunea au fost cauzate de starea febrila in care se afla si ca nu a facut decat sa se bucure ca a reusit sa coboare si sa urce fara incidente treptele de langa urne.

"Ziua votului a fost extraordinar de grea pentru ca mi-a fost foarte rau. Pana in ziua de azi nu stiu ce mi s-a intamplat. E posibil sa fi fost din cauza emotiilor pentru ca a fost una dintre cele mai importante zile din viata mea. Nu am reusit sa mananc nimic toata ziua si am inceput sa ma simt tot mai slabita. Mi-am facut eu socoteala cum sa fac sa nu ma fac de ras. Sa urc eu pe tocuri scarile, sa nu...Eram speriata de faptul ca puteam sa lesin. Am reusit sa iau bilele, sa le bag, am reusit sa urc treptele si am facut gestul ala blestemat. Am facut pentru mine, nici pomeneala impotriva partidului meu", a declarat Trandafir, intr-o interventie telefonica pentru Realitatea TV.

Ulterior, ea a intrat in direct si a marturisit ca ar fi aflat de la altii ce gesturi ar fi facut in sala de plen si ca a ramas socata. "Declaratia mea este destul de clara, nu stiu ce as mai putea adauga in afara de faptul ca gestul nu a fost indreptat impotriva partidului meu. Culmea e ca m-am intors in sala de vot si cand am aflat ce gest am facut, am ramas socata pentru ca mie nu-mi venea sa cred", a spus ea. [PDL-istii: Teo "ne-a tras-o"]

Teo Trandafir a mai declarat ca asteapta ca deputatii PDL sa ia o hotarare in ceea ce o priveste, dar ca nu se asteapta la nimic, deoarece nu este genul care sa faca "socoteli". "Colegii mei vor lua o decizie in ceea ce ma priveste, iar eu o voi accepta. Nu ma astept la nimic, astept sa se ia o hotarare in ceea ce ma priveste si cu asta basta. Am invatat in 42 de ani ca socoteala nu te duce nicaieri. Multe multe socoteli, planuri, aoleu si daca asa si daca asa... Om vedea. Rolul meu deocamdata este sa tac si sa-i ascult pe cei mai experimentati decat mine. Nu e momentul acum sa fac eu pe liderul. Ba chiar e momentul sa ii ascult pe cei care chiar sunt lideri", a explicat deputatul.

Ioan Oltean: Teo Trandafir sa fie exclusa din PDL!

De asemenea, un alt deputat PDL care a votat motiunea, Clement Negrut, a spus ca, daca va fi sanctionat din aceasta cauza, va ataca aceasta decizie a partidului in forurile superioare, la Comisia de Etica si Litigii.

Citeste si:
Teo Trandafir și-a pierdut memoria după 5 anestezii generale: Nu...
Teo Trandafir și-a pierdut...

Grupul deputatilor PDL se reuneste luni seara pentru a decide ce se intampla cu cei care au votat motiunea de cenzura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.