Liderii PDL sunt dezamagiti de atitudinea de v-am tras-o a lui Teo Trandafir de la motiune.

Boc a precizat ca, deocamdata, conducerea PDL nu va lua in discutie eventualele sanctiuni ce ar putea fi date pedelistilor care au votat pentru motiunea de cenzura, primul for sesizat fiind cel al grupului parlamentar din care acesti fac parte.

Premierul s-a referit in special la atitudinea deputatei Teo Trandafir in timpul motiunii de cenzura. "M-am uitat la gestul doamnei Teo Trandafir si nu cred ca a fost un gest care sa faca onoare PDL. Poate a fost un gest care pentru domna Trandafir i-a mai adus un punct de imagine pe termen scurt, dar adevaratele resurse ale PDL se vad la greu. Pentru oricine este usor intr-un moment dificil sa faci campanie proprie, uitand ca fara partid nu ai fi fost acolo unde ai fost, sa-i intorci spatele, dar asta tine de decizia personala a fiecaruia si grupul si partidul vor trebui sa judece", a afirmat presedintele PDL, transmite NewsIn.

Deputatul PDL Marius Spanu spune ca el si colegii lui sunt deranjati mai mult de gesturile "obscene" ale lui Teo Trandafir dupa ce si-a exercitat votul la motiune,decat de faptul ca a votat alaturi de opozitie si crede ca grupul deputatilor PDL ar trebui sa decida daca ea mai poate fi in partid.

"Nu ne-a deranjat atat de tare votul. Nu asta a fost determinant, nici imbratisarile, ci gestul pe care l-a facut doamna Trandafir. Gestul e foarte greu sa-l arat in fata camerelor, gestul acela gen <le-am tras-o>. A facut un anumit gest, extrem de urat la adresa colegilor care au luptat pentru ea in campania electorala (...) In momentul in care cobori de pe scari, in momentul in care ii arati ostentativ primului ministru bilele, in momentul in care aplauzi grupul PSD si galeria care huiduia, in momentul cand te adresezi Parlamentului cu acest gest absolut obscen din punctul meu de vedere ( Spanu a indicat gestul cu mana stransa in pumn, cu varful degetului mare scos printre degetul mijlociu si inelar, n.r.) - o doamna! - in care tuturor colegilor care te-au primit cu bratele deschise le faci asa ceva... Daniel Oajdea a fost de o mie de ori mai demn: a venit, a votat, a plecat", a declarat la Realitatea TV deputatul.

Citeste si:
Teo Trandafir, amintiri triste din copilărie. Cum era Crăciunul...
Teo Trandafir, amintiri...

Teo ramane in PDL

"Asa cum am spus inca de la inceput, cand mi-am facut publica optiunea de vot, intentia mea nu a fost aceea de a vota pentru demiterea Guvernului Boc ci categoric impotriva taierilor de pensii. A fost o decizie personala motivata de o situatie personala. Observ ca votul meu a fost interpretat ca o atitudine de fronda impotriva partidului care m-a sprijinit sa intru in Parlament ca deputat al Colegiului 19 Bucuresti. Eu vad votul meu ca pe o expresie a propriilor convingeri pe care am spus, de la bun inceput, ca nu le voi incalca. Acest lucru nu inseamna nicidecum ca m-am intors impotriva partidului care a avut incredere in mine", precizeaza Trandafir, printr-un comunicat.

Ea spune ca nu vrea sa demisioneze din partid."Raman un om de echipa al PDL, chiar daca in momentul in care constiinta imi va dicta imi voi exprima si opinia personala. Consider ca dreptul la optiuni individuale, intr-un partid, poate genera progres si ii asigur pe colegii mei ca nu intentionez nicidecum sa ii parasesc, chiar daca anumiti lideri din PDL au facut deja declaratii potrivit carora ar trebui sa imi dau demisia din partid si din Parlament".

Citeste si:
Teo Trandafir și Florin Zamfirescu, îndurerați din cauza morții...
Teo Trandafir și Florin...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.