Teo Trandafir a făcut câteva dezvăluiri triste despre cum sărbătorea Crăciunul alături de familia sa, pe vremea când ea era doar un copil. I-a fost greu să discute despre aceste lucruri, într-o perioadă atât de frumoasă și de liniștită din viața sa.

Cum era Crăciunul pentru Teo Trandafir

Au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun, iar vedetele și-au făcut deja planuri de sărbători, iar cele mai multe dintre ele vor petrece alături de familie. Deși este o perioadă atât de frumoasă a anului, unii își amintesc cu nostalgie în suflet de momentele în care nu aveau posibilități financiare pentru a se bucura de finalul anului, iar printre acele vedete se află și Teo Trandafir. La momentul actual, Crăciunul înseamnă pentru ea doar bucurie și belșug, dar lucrurile nu au stat mereu așa în viața sa.

A fost o vreme, când era doar un copil, cu neajunsuri, cu un brad aproape gol în care atârnau doar câteva bomboane înfășurate în hârtie colorată și cu franjuri albe la capete. Nu îi era deloc ușor, dar pe atunci aceste lucruri erau perfect normale, iar copiii se mulțumeau cu puțin, ceea ce nu se mai întâmplă în ziua de astăzi. Anii au trecut, vremurile s-au schimbat, iar sărbătorile de iarnă sunt bogate și pline de bucurie chiar și pentru cei care nu aveau posibilități financiare.

„Pare de nepovestit în această perioadă plină de bucurie, a Sărbătorilor, dar Crăciunul pentru mine nu are doar aroma de belșug. Vrând-nevrând, gândul îmi zboară la o copilărie cu neajunsuri, cu un brad golaș, în care atârnau câteva bomboane din habar nu am ce, înfășurate în hârtie colorată, cu franjuri albe la capete”, a declarat Teo Trandafir, pentru wowbiz.ro.

Teo Trandafir a povestit că a fost un copil căruia i-au lipsit multe lucruri de Crăciun, la care Moș Crăciun nu a mers în fiecare an, pentru că părinții nu își permiteau. Cu tristețe în suflet, vedeta și-a amintit că masa de sărbători nu era foarte diferită de cea de toate zilele și tocmai de aceea, în ziua de astăzi se bucură de Crăciun din tot sufletul ei, dar și colinde, de toate darurile și de brazii împodibiți.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

„Da, am fost un copil căruia i-au lipsit multe de Crăciun, la care Moșul nu a venit întotdeauna, pentru care masa de Crăciun arăta puțin diferit de o masă zilnică. Poate, acesta este motivul pentru care, azi, mă bucur de Crăciun, de brazi, podoabe, colinde, daruri, dar nu îl aștept. Îl las pur și simplu să vină, când vrea și cum vrea el!”, a mai zis prezentatoarea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.