Vicepresedintele PDL Ioan Oltean, a declarat, vineri, la Bistrita, ca sustine excluderea din PDL a deputatului Teo Trandafir, fiindca, spre deosebire de alti parlamentari ai partidului care au avut o atitudine normala si discreta cand au votat motiunea, aceasta a lasat impresia ca este la Teo Show.

A fost ca la Teo Show, uitand, cu o usurinta condamnabila, efortul pe care PDL l-a facut pentru ca domnia sa sa dea show in Parlamentul Romaniei. In politica, caracterul e mai presus decat orice, iar cei care fac asa ceva sunt lipsiti de caracter”, a declarat Ioan Oltean, transmite corespondentul NewsIn.

El a declarat ca vedetele isi inchipuie ca si in Parlament sunt ca pe scena, ori scena e una, Parlamentul e alta.

Doamna Teo nu a realizat ca nu e la televizor, ci in Parlament, pe lista unui partid politic. Cat e ea de Teo, si cat e ea de Trandafir, daca ar fi candidat ca independent, nu ar fi pupat Parlamentul Romaniei niciodata si ar trebui sa dea dovada de bun simt”, a declarat Ioan Oltean, care cere excluderea ei din PDL.

In ce o priveste pe Teo Trandafir, sustin fara niciun fel de retinere excluderea din partid. In ce-i priveste pe ceilalti, vom discuta si vom analiza, luni, in grupul parlamentar acest lucru. Sunt colegi fideli partidului, care dintr-o ratiune de moment pe care nu au putut sa o gestioneze in alt fel au facut acest gest. Ei trebuie tratati diferentiat”,a spus Oltean.

PDL-istii: Teo "ne-a tras-o"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.