Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a declarat luni impotriva asumarii raspunderii Guvernului pe legile educatiei, afirmand iritat "da-o in ma-sa de guvernare" in momentul in care a fost intrebat daca e posibil ca Executivul sa pice pe 2 septembrie.
"Da-o in ma-sa de guvernare, deci nu de guvernare vorbim acum, vorbim de un pachet de legi care inseamna asumarea raspunderii", a declarat luni Iliescu, sustinand totodata ca varianta ca Guvernul sa pice pe 2 septembrie ar fi "o alta prostie, sa conditionezi soarta unei guvernari de o lege sau de o disputa pe un domeniu".

Intrebat din partea cui ar proveni aceasta prostie, Iliescu a raspuns ca "din partea celor care o adopta", transmite NewsIn.

Presedintele de onoare al PSD a mai comentat ca posibilitatea ruperii coalitiei "este o chestiune adiacenta, nu asta este important", acuzand tendinta democrat-liberalilor de a impune masuri fortate. "Probabil ca sunt niste ambitii prostesti sa fie legea cu numele celui care a patronat-o", a mai spus fostul sef de stat.

Citeste si:

Viitorul educatiei romanesti, pus in umbra, o data in plus, de mizele politice

PDL: Codul Andronescu - in afara programului de guvernare, asumarea sa fie pe pachetul Miclea

Iliescu: Parlamentul sa nu isi asume raspunderea pe legile Educatiei!



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.