Cel mai asteptat festival al verii isi va deschide portile vineri, 1 iulie, locatia pregatindu-se sa devina un summer camp adevarat.

Amatorii de sporturi mai mult sau mai putin extreme au cu ce sa isi umple timpul pana seara cand vor incepe concertele, Sports Area fiind zona unde publicul are la dispozitie terenuri de sport pentru activitati in echipa.

Pe langa acestea, va fi amenajata si o zona special destinata slacklining-ului – un sport de echilibru ce necesita concentrarea maxima a celor ce il practica.

Pe langa panoul de escalada modern, in zona dedicata sporturilor se vor amenaja terenuri de volei, badminton, baschet si fotbal, puse la dispozitie de Intersport si Sport Arena. De asemenea nu vor lipsi concursuri pentru fanii festivalului, premiile constand in vouchere oferite de Intersport cu care castigatorii isi pot achizitiona articole sportive.

Tot la B’ESTFEST Summer Camp, cei prezenti vor avea posibilitatea sa asiste la demonstratii de slacklining, un sport care se indentifica perfect cu schimbarile festivalului, fiind definit prin flexibilitate, relaxare, creativitate, concentrare, echilibru si nu in ultimul rand... fun!

Pentru cei interesati sa afle mai multe despre aceasta activitate, in zona Sports Area din B’ESTFEST PARK va fi amenajat un spatiu special destinat practicarii acestui sport unde Pro Boulder Project impreuna cu echipa Gibbon Slackline Romania vor organiza demonstratii de echilibru.

In linii mari slacklining-ul consta in mentinerea echilibrului pe o chinga legata intre doua puncte fixe ( copaci, stalpi, etc. ) si traversarea ei, fiind completat cu o serie de trickuri ce pot fi realizate in functie de pregatirea si experienta fiecarui practicant. Acest sport are menirea sa imbunatateasca atat postura cat si capacitatea de concentrare.

  • B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere.
Citeste si:
...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.