Pe data de 6 mai, fanii muzicii rock pot castiga 10 bilete la concertul de adio al trupei Scorpions!

Trooper sunt invitati sa cante in deschiderea concertului Scorpions si s-au gandit sa daruiasca fanilor 10 bilete la concertul de pe 9 iunie, de la Zone Arena!

Biletele se vor da pe 6 mai, la concertul „TROOPER 100% UNPLUGGED PENTRU BALAURUL”, ce va avea loc in Club Wings. De asemenea, in aceeasi seara, Trooper ofera fanilor si 2 chitare electro-acustice. Cei ce isi doresc unul dintre aceste premii trebuie doar sa aiba un bilet valabil la concertul din data de 6 mai. Acestea vor fi puse intr-o urna, iar la sfarsitul concertului se vor extrage castigatorii.

Totodata Trooper le multumeste fanilor pentru incurajarile lor si pentru gandurile bune transmise cu ocazia interventiei chirurgicale pe care „Balaurul” a suferit-o de curand.

Biletele la concertul „Trooper 100% Unplugged” se gasesc in reteaua BILETOO – Unirea Shoping Center (parter), magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, Librariile Adevarul si online pe Biletoo.ro! Pretul biletelor este de 30 RON - intrare generala.

  • De asemenea, si „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro aduce reduceri pentru biletele la concertul Scorpions!

In perioada 21-24 aprilie
fanii Scorpions sunt invitati in oricare din magazinele partenere Biletoo pentru a cumpara bilete la concertul din iunie al trupei Scorpions, cu 15% mai ieftine! Oricine cumpara in aceasta perioada un bilet la Gazon A sau la Gazon B primeste o reducere de 15%!

Aceasta promotie este valabila in toata reteaua BILETOO.RO, respectiv la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la Sala Palatului, in Librariile Adevarul si Eminescu, in Magazinele Flanco, Victoria – Midola Music si Muzica, la statia de metrou Unirii 1, la Palatul Copiilor si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se face la domiciliu, prin curier! Biletele comandate online in aceasta perioada vor fi livrate incepand cu data de 26 aprilie!

Citeste si:
Mercur retrograd 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023: Cum sunt...
Mercur retrograd 29 decembrie...

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

- 128 lei (pret intreg) – Gazon B –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 108.8 lei

- 190 lei (pret intreg) – Gazon A –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 161.5 lei

- 265 lei – Golden Circle

- 350 lei – Tribuna


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.