Ultima perioadă de Mercur retrograd a început chiar la finalul anului 2022 și continuă până la jumătatea lunii ianuarie a noului an. Nu este o noutate faptul că viața zodiilor este dată peste cap în această perioadă. Fiecare nativ este influențat într-o oarecare măsură de această mișcare a planetelor. Vezi cât de mult te influențează pe tine Mercur retrograd în funcție de zodie.

Berbec

Berbecii vor simți foarte multă oboseală în această perioadă. Anul 2022 le-a a fost cu multe provocări, nu dintre cele mai plăcute. Nativii Berbec trebuie să învețe să fie mai relaxați și să nu se mai complice cu lucrurile care nu țin de ei.

Taur

Lucrurile încep să se restabilească din ce în ce mai bine după o lungă perioadă de stres. Deși credeau că anul se va termina prost, iată că lucrurile iau o altă întorsătură. Lăsați-vă purtați de val!

Gemeni

Gemenii vor să aducă schimbări în fața lor în noul an. Mercur retrograd le pune la dispoziție noi perspective la final de lună. Rutina din ultimul an i-a afectat destul de mult, așa că este timpul să facă noi schimbări în viață!

Rac

Racii au avut de depășit câteva obstacole la final de an. Mercur Retrograd le aduce noi provocări în noul an. Nu vă lăsați descurajați! Depinde doar de voi cum îi veți face față acestor provocări.

Leu

Leii au parte de stări de oboseală în Mercur Retrograd. Este recomandată mai multă relaxare, voie bună, plimbare în natură. De asemenea, ieșirile cu prietenii sau persoana iubită vă va face mai bine.

Fecioară

Fecioarele se gândesc la planurile pentru anul 2023, deoarece anul 2022 a fost un an dificil pentru ei. Dacă aceștia credeau că se vor simți plictisiți, iată că Mercur Retrograd vine cu noi perspective.

Balanță

Pe nativii Balanță îi încearcă multe gânduri contradictorii în această perioadă. Aceste gânduri le vor acapara întreaga rațiune în următoarea perioadă. Va începe să gândească irațional, iar acest lucru îi va produce un dezechilibru karmic puternic.

Scorpion

Scorpionii vor fi foarte calmi în perioada Mercurului Retrograd. Acest lucru este mai puțin obișnuit pentru un nativ atât de vulcanic. Însă aceștia recurg la această metodă pentru a nu exploda din cauza haosului pe care îl au în jur.

Citeste si:
Top 3 zodii care preferă relațiile deschise
Top 3 zodii care preferă...

Săgetător

În perioada Mercur retrograd, nativul Săgetător va trebui să fie foarte organizat, altfel planurile lui se vor duce pe apa sâmbetei. Acest lucru va trebui realizat urgent, pentru ca nativul de Foc să evite anumite probleme ale anului 2022.

Capricorn

Nativii zodiei capricorn ar trebui să profite de această etapă pentru a se organiza mai bine. Este o perioadă benefică pentru a vă pune la punct treburile. Aveți idei bune, sunteți inspirați și trebuie să vă asigurați că nu vă scapă nimic din vedere. Cereți ajutorul acolo unde este cazul, pentru că lucrurile merg mult mai bine în echipă, unde sunt mai multe păreri.

Vărsător

Vărsătorul va avea parte de un dezechilibru karmic, deoarece va simți foarte multă dezamăgire, deși nu îl vor răni toți oamenii din jurul său. Va dramatiza foarte mult, iar acest lucru îl va determina să renunțe la oameni care îl iubesc.

Citeste si:
Mercur retrograd 21 aprilie - 14 mai: Zodiile care vor fi cele mai...
Mercur retrograd 21 aprilie -...

Pești

Mercur retrograd ava avea un impact major în viața Peștilor. Nu te angaja în prea multe conflicte și încearcă să îți controlezi limbajul, ca să nu rănești oamenii pe care îi iubești.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.