Bon Jovi va concerta pentru prima data in Bucuresti pe 10 Iulie, in Piata Constitutiei.

Biletele se gasesc exclusiv in reteaua Eventim. Categoriile de bilete sunt:

VIP - 479,3 lei

Tribuna - 372,8 lei

Golden Circle - 298,2 lei

Normal Circle - 186,4 lei

Peluza Parlament - PROMO! - 138,5 lei pentru primele 2000 bilete

Peluza Parlament - 159,8 lei dupa epuizarea biletelor la pret promotional

Marcel Avram, promotorul evenimentului, a spus ca trupa a acceptat sa cante in Romania dupa "o negociere lunga". "Bon Jovi a realizat ca exista o tara in lume care se numeste Romania. L-am sunat si am spus ca sunt din tara aceasta", a declarat Marcel Avram, potrivit MEDIAFAX.

Acesta a mai precizat ca trupa va ajunge in Romania, cel mai probabil, cu o zi inainte de concertul din Piata Constitutiei, dupa show-ul pe care il va sustine la Istanbul. De asemenea, trupa va aduce in tara scena imensa folosita in turneu, care va fi montata de personalul propriu.

  • Organizatorii spun ca anul acesta, concertul de la Bucuresti a suscitat un interes urias din partea fanilor Bon Jovi din toata Europa de Est.

„Vor fi foarte multi bulgari la Bucuresti pe 10 iulie, dar nu e exclus ca si alti europeni sa fie atrasi de eveniment. Am alocat circa 10.000 de bilete pentru fanii Bon Jovi din tarile invecinate, insa numarul lor poate fi modificat, in functie de cerere”, a declarat reprezentantul Eventim, Valentin Vasiloiu, potrivit Click!


Acesta il continua pe cel din 2010, care a ocupat locul intai in topul incasarilor realizat atat de Billboard, cat si de Pollstar, o distinctie acordata pentru a doua oara in numai trei ani. Turneul va strabate S.U.A., Canada si intreaga Europa. Global, castigatorii premiilor Grammy au vandut mai mult de 125 de milioane de albume, au sustinut peste de 2700 de concerte, in peste de 50 de tari si in fata a mai mult de 35 de milioane de fani.
Citeste si:
S-au pus în vânzare biletele pentru Agri Trade Summit 2024. Prețuri...
S-au pus în vânzare biletele...

Concertul de la Bucuresti al trupei Bon Jovi este organizat de East European Entertainment si D&D East Entertainment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.